fbpx

Katalysator for kreativ produktion

Slagteriet et levende hus, hvor der hele tiden opstår nye initiativer på tværs af aktører, lokale og regionale samarbejdspartnere.

Slagteriet er en aktiv, multifunktionel, foranderlig og omskiftelig platform, som styrker det yngre- og ældre kreative miljø. Her samles produktive kræfter og idéer i brede samarbejder omkring innovative og skæve projekter.

Ovation

Ovation henvender sig til professionelle kunstnere og kreative landet over, som ønsker hjælp til at udvikle bæredygtige virksomheder, baseret på deres kreative evner.

Ovation

KRAS

KRAS, Kulturelt Regionalt Akademi på Slagteriet, tilbyder et treårigt forløb for kreative unge i aldreren 18-25 år, som vil give mulighed for at forstå og udvikle sit potentiale, med henblik på at gøre kunsten eller ens kreative virke til en livsvej.

KRAS

Verdensmålsgavl #12

17 byer i ni jyske kommuner er sammen om etableringen af den nye internationale kunstattraktion Verdensmålsgavlene, der har fokus på bæredygtighed og fællesskab. Slagteriet bliver hjemsted for gavlværket om verdensmål nummer 12 – Ansvarligt forbrug og produktion.

Verdensmålsgavl #12

Regionale Kulturcentre

Slagteriet indgår i et partnerskab med Maltfabrikken i Ebeltoft og Godsbanen i Aarhus om sparring og inspiration mellem de tre kulturhuse i projektet Regionale Kulturcentre, der blandt andet støttes af Region Midtjylland.

Regionale Kulturcentre

Det Virtuelle Slagteri

Oplev Slagteriet på en helt ny og unik måde, som var det et computerspil. Projektet er en innovativ prototype, på en helt ny form for kulturformidling.

Det Virtuelle Slagteri

ART HACK

ART HACK er et midtjysk partnerskab, der arbejder for at synliggøre kunst- og kulturbranchen som en værdiskabende sektor i samfundet.

Art Hack