fbpx

Bliv frivillig

Vil du gerne være en del af et kreativt og forpligtende fællesskab, så er du meget velkommen som frivillig på Slagteriet. Vi er en nystartet selvejende institution, og vi er derfor ved at opbygge vores kreds af frivillige hjælpere.

Et fedt socialt fællesskab for alle aldre

Som frivillig på Slagteriet har du mulighed for at nyde såvel som at yde. Dette indebærer at du som frivillig både kan bruge Slagteriet som en platform for dine idéer, være med til at præge indhold og udvikling samt hjælpe til med forskellige arbejdsopgaver efter eget valg. Derudover er det vores mål at Slagteriets frivillige skal være med til at skabe et fedt socialt fællesskab for alle aldre.

To årlige udviklingsworkshops

Vi vil fremadrettet afholde to årlige udviklingsworkshops, hvor vi inviterer alle vore frivillige og vore aktører til at bidrage til udviklingen af vores fælles program for Slagteriet. Værdigrundlaget i Slagteriet bygger på samarbejde, samskabelse, sameksistens og samhørighed. Så byd ind med dine idéer og alt det du brænder for! Herefter vil vi i administrationen udforme en vagtplan, hvor alle frivillige hjælperes opgaver vil fremgå.

Vi har følgende overordnede frivilliggrupper:

1. Eventgruppen
Eventgruppens frivillige involveres ved udvikling og afvikling af kulturelle events. Opgaverne er fx udvikling af indhold, opstilling, nedtagning, VIP service, billetsalg, barsalg, garderobe m.v.

2. Foredragsgruppen
Foredragsgruppens frivillige afholder rundvisninger og foredrag om Slagteriet ved bestilling, samt på faste tidspunkter i feriesæsoner. Måske er du tidligere slagterimedarbejder, eller også er du historieinteresseret med et fortællegen.

3. Bygningsgruppen
Bygningsgruppens frivillige er fx modne personer på pension/efterløn med håndværksmæssig baggrund, som gerne vil være en del af et fællesskab omkring at vedligeholde bygningsmassen på Slagteriet.

4. Artists in residencies-gruppen
AIR-gruppens frivillige er fx modne personer på pension/efterløn, som gerne vil være en del af et fællesskab ved at udvise værtskab for kunstnere, der er på ophold i Slagteriet.

Hvis ovenstående lyder interessant, så kontakt os meget gerne eller kig forbi kontoret.

Kontakt

Få rundvisning

Et besøg på Slagteriet er en oplevelse i sig selv. Stedet emmer af historie og nytænkning.

Grupper kan få en rundvisning til en god pris. Kontakt os og hør nærmere.

Book Rundvisning