fbpx

Bliv frivillig

Vil du gerne være en del af et kreativt og forpligtende fællesskab, så er du meget velkommen som frivillig på Slagteriet.

Et fedt socialt fællesskab for alle aldre

Som frivillig på Slagteriet har du mulighed for at nyde såvel som at yde. Dette indebærer, at du som frivillig både kan bruge Slagteriet som en platform for dine idéer, være med til at præge indhold og udvikling, samt hjælpe til med forskellige arbejdsopgaver efter eget valg. Derudover er det vores mål at Slagteriets frivillige skal være med til at skabe et fedt socialt fællesskab for alle aldre.

To årlige udviklingsworkshops

Til de to årlige udviklingsworkshops inviterer vi alle frivillige og aktører til at bidrage til udviklingen af vores fælles program for Slagteriet. Værdigrundlaget i Slagteriet bygger på samarbejde, samskabelse, sameksistens og samhørighed. Så byd ind med dine idéer og alt det du brænder for! Til hvert arrangement udformer administrationen en vagtplan, hvor alle frivillige hjælperes opgaver vil fremgå.

Hjælp med mange forskellige opgaver

Som frivillig på Slagteriet har du mulighed for at hjælpe med mange forskellige ting. Her er nogle eksempler:

Events
Hjælp ved udvikling og afvikling af kulturelle events er en meget stor og vigtig del af frivilliggruppens funktion. Opgaverne er fx udvikling af indhold, opstilling, nedtagning, VIP-service, billetsalg, barsalg, garderobe m.v.

Artists in residencies
AIR-gruppens frivillige er fx modne personer på pension/efterløn, som gerne vil være en del af et fællesskab ved at udvise værtskab for kunstnere, der er på ophold i Slagteriet.

Bygninger
Bygningsgruppens frivillige er fx modne personer på pension/efterløn med håndværksmæssig baggrund, som gerne vil være en del af et fællesskab omkring at vedligeholde bygningsmassen på Slagteriet.

Hvis ovenstående lyder interessant, er du meget velkommen til at kontakte vores frivilligkoordinator:

Mads W. Gammelmark
Koordinator
Tlf. +45 44 14 10 02
Mail: mail@slagteriet.dk

Få rundvisning

Et besøg på Slagteriet er en oplevelse i sig selv. Stedet emmer af historie og nytænkning.

Grupper kan få en rundvisning til en god pris. Kontakt os og hør nærmere.

Book Rundvisning