fbpx

GIV DIN VIRKSOMHED HELT UNIKKE RAMMER

Slå dig ned hos os og giv din virksomhed en anderledes og opsigtsvækkende placering. Her kan du give både dig selv og dine medarbejdere helt unikke faciliteter, med adgang til et spændende kreativt miljø.

Slagteriets rustikke bygninger er en vigtig del af Holstebros historie og lagde igennem mange år hus til et industrieventyr, som var med til at forme Holstebros identitet.

I dag er vores ikoniske hovedbygning stadig et vartegn for byen, og du inviteres indenfor til at tage del i den unikke profil. I huset findes der masser af kreativitet, innovative ildsjæle og et åbent fællesskab. Her er højt til loftet, både i konkret og i overført betydning.

Her kan du finde både kontorplads, værksteder og masser af kvadratmeter til udfoldelse af din vision. Samtidig bliver du også del af et spændende netværk og får mulighed for at samarbejde på tværs, hen over Slagteriets mange andre aktivitetsområder.

Kontakt os gerne hvis du vil besigtige lokalerne eller tage en snak med os, om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Kontakt os

Bliv medlem af Erhvervsklubben

Virksomheder kan blive sponsor for Slagteriet S/I gennem medlemsskab af Erhvervsklubben Strygestålet. Vær med til at skærpe det kulturelle vækstlag i Holstebro.

Se mere