Gør din virksomhed til noget særligt

Ønsker du at etablere din business i et kreativt og boblende miljø på en unik placering i bybilledet, og vil du give dine kunder og medarbejdere helt særlige rammer, så slår jer ned på Slagteriet. Her er mange gode placeringer til virksomheder.

Slagteriet er en katalysator og uformel platform for kreative ildsjæle. Med afsæt i Slagteriets historie, som er en stor del af byens identitet, skaber vi et rum, der opererer i overlap mellem institution, produktions- og videnssted, fabrik og offentligt rum – en uformel platform for alle, der ønsker at indgå i fællesskaber.

De rustikke bygninger giver optimale rammer og faciliteter for produktion, innovativ læring og makerspaces/fablab initiativer. Så hvad enten du søger produktionsfaciliteter, værksted eller kontor, så har vi det du søger.

Rammerne er rå og beskedne, men der er mange kvadratmeter, små rum i rummene og højt til loftet både konkret og i overført betydning.

Vi indgår gerne i såvel korte som længerevarende samarbejder med kreative iværksættere, så kontakt os gerne, hvis du har en god idé, mangler rum til fordybelse eller hvis du gerne vil besigtige lokalerne. Alt efter omfang og formål så finder vi en pris, der matcher netop dit behov.

Kontakt os

Bliv medlem af Erhvervsklubben

Virksomheder kan blive sponsor for Slagteriet S/I gennem medlemsskab af Erhvervsklubben Strygestålet. Vær med til at skærpe det kulturelle vækstlag i Holstebro.

Se mere