fbpx

God plads til at skabe

Slagteriet er en katalysator og uformel platform for kreative ildsjæle.

Med afsæt i Slagteriets historie, som er en stor del af byens identitet, skaber vi et kunstrum, der opererer i overlap mellem institution, produktions- og videnssted, fabrik og offentligt rum – en uformel platform for alle, der ønsker at indgå i fællesskaber.

De rustikke bygninger giver optimale rammer og faciliteter for kulturproduktion, innovativ læring og makerspaces/fablab initiativer.

Så hvad enten du søger et udstillingssted, scene, projektrum, atelier, værksted eller midlertidigt kontor, så har vi det du søger. Rammerne er rå og beskedne, men der er mange kvadratmeter, små rum i rummene og højt til loftet både konkret og i overført betydning.

En udstilling på Slagteriet er det sikre valg. Rammen er en oplevelse i sig selv, og kombineret med din kunst, går det hele op i en højere enhed. Vi har gode faciliteter til udstillinger.

Vi indgår gerne i såvel korte som længerevarende samarbejder med kunstnere og kreative, så kontakt os gerne, hvis du har en god idé, mangler rum til fordybelse eller hvis du gerne vil besigtige lokalerne.

Alt efter omfang og formål så finder vi en pris, der matcher netop dit projekt.

Kontakt os