fbpx

En ny bydel med kant og kreativitet

I centrum af Holstebro danner Slagteriet hjertet for en helt ny kommende bydel

Umiddelbart nord for City og gågadenettet, tæt på banegården og kollektiv trafik, findes den gamle slagterigrund.

Grunden udgør et areal på 8,4 ha og ca. 13.000 m2 etageareal af de tidligere slagteribygninger er bevaret, og er nu hjemsted for Slagteriet og de mange aktører.

Det er kommunens mål med den nye bydel rundt om Slagteriet, at skabe et mangfoldigt og attraktivt boligkvarter. Her kommer forskellige boligtyper, uddannelse og kultur integreres og offentlige byrum kommer til at binde hele bydelen sammen.

Udviklingen af bydelen er opdelt i etaper, og det er som investor stadig muligt at være med til at præge bydelens fremtid.
På Holstebro kommunes grundsalg kan du finde de områder af slagterigrunden som fortsat er til salg:

Find grunde til salg her

Etape 1 - Baneparken

I forbindelse med Baneparken finder man Slagteriets nye flotte eventplads.

28 boliger i form af 2 etages byhuse er blevet opført i den sydlige del og Slagteriet første beboere er flyttet ind – som pionerer i den nye bydel. De 28 boliger er rækkehuse, som er opført omkring en grøn og intim boliggade og der er små private haver til alle.

De første byrum i den sydlige del forener en gennemgående sti med grønne opholdsarealer og rum til streetaktiviteter, kultur, events mm. – mangfoldighed i fuldt flor.

Etape 1.1

Et aktivt byrum og ny indgangsportal til Slagteriet

Den 13. januar inviterede Holstebro kommune Slagteriet og dets aktører til workshop, som indledning på arbejdet med den næste etape af byrumprojektet.

Det nye byrum rundt om Slagteriets bygninger vil komme til at indeholde innovative nye løsninger i indretning af et offentligt byrum, og det første spadestik forventes at blive taget i efteråret 2021.

Etape 2

Plads til boliger og bypark

På den nordlige del af Slagteriet er der plads til boligbebyggelser i nær kontakt til den kommende bypark. Her er plads til boliger af mange forskellige typer – familieboliger, seniorboliger, ungdomsboliger mm. – med det mål at skabe et bredt sammensat kvarter.

 

 

Få rundvisning

Et besøg på Slagteriet er en oplevelse i sig selv. Stedet emmer af historie og nytænkning.

Grupper kan få en rundvisning til en god pris. Kontakt os og hør nærmere.

Book Rundvisning