Slå dig løs

På Slagteriet har vi værkstedskuber og andre værkstedsfaciliter til leje, som bare venter på, at I rykker ind i kortere eller længere tid.

Værkstederne har forskelligt fokus:

  • 3D print
  • Udfræsning i træ
  • Tekstilt arbejdsrum med trykbord, tilskærebord og symaskiner.
  • Design og kropslig udfoldelse med mulighed for at arbejde med foto, tekstil, digitale produktionsteknologier, performance og teaterkunst.

Vi har også værksteder dedikeret til større produktioner og arbejde med træ, metal og svejsning. Her har du mulighed for at arbejde med installationer, arkitektur, makerspace og lydkunst.

Værkstederne giver kunstnere, kreative og erhvervsinitiativer mulighed for at afprøve, styrke og producere deres idéer i professionelle rammer. Værkstederne understøtter designbaserede praksisser, kropslig udfoldelse, eventstyring og –afvikling samt professionelle produktionsfaciliteter inden for træ og metal.

Et værksted på Slagteriet er mere end et rum med værktøj. Det er din mulighed for at være kreativ og samtidig opnå synergier med kollegaer i andre fag. Værkstederne bringer ny viden, læring og tværfagligt samarbejde i spil.

Værkstederne er opført i 2019-2020 af Foreningen Kulturdivisionen med støtte fra Realdania’s fond Underværker og Færchfonden.

Er du interesseret i at bruge Slagteriets værksteder, så kontakt os.

Kontakt os