fbpx

EN FEST DU ALDRIG GLEMMER

Giv firmafesten fuld skrue i vores unikke lokaler og giv dine medarbejdere en aften de aldrig glemmer.

Som virksomhed, forening eller anden arrangør kan du leje vores lokaler, og få en helt særlig oplevelse i vores historiske industrielle rammer.

Vi står til rådighed med gode råd og ideer, så din fest kan blive en god oplevelse for alle, som gæsterne aldrig glemmer. Vores kreative og kunstneriske aktører byder gerne ind med specialudviklede koncepter og iscenesættelser, som kan sætte prikken over i’et ved enhver lejlighed.

Kontakt os helt uforpligtende for at spørge til en specifik dato, eller for at høre mere om dine muligheder.

Bygningerne er oprindeligt bygget med henblik på at være kolde, så derfor anbefaler vi primært at I booker arrangementer i sommerhalvåret.  Vi anbefaler også at du opfordrer dine gæster til at medbringe en lun trøje og det vil også være en god idé, at tænke en fysisk aktivitet ind i programmet.

OBS!
Vi er desværre ikke åbne for private arrangementer.

OBS!
Bygningerne gennemgår i øjeblikket en gennemgribende renovering af Holstebro Kommune, med henblik på at give os endnu bedre faciliteter. Derfor kan indendørs arrangementer i 2022 være en udfordring.
Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Kontakt os

Bliv medlem af Erhvervsklubben

Virksomheder kan blive sponsor for Slagteriet S/I gennem medlemsskab af Erhvervsklubben Strygestålet. Vær med til at skærpe det kulturelle vækstlag i Holstebro.

Se mere