En fest alle husker

En firmafest på Slagteriet går nemt over i historien som noget, der bliver husket. Giv festen et tema og giv temaet fuld skrue i de unikke rammer.

Virksomheder, foreninger og andre arrangører kan leje sig ind i de rustikke lokaler og dermed få en helt særlig oplevelse i en historisk industriel ramme. Ønsker du at holde et selskab på Slagteriet er der mange forskellige muligheder.

Vi står gerne til rådighed med gode råd og ideer, så din fest kan blive en god oplevelse for alle parter. Vores kreative og kunstneriske aktører byder gerne ind med specialudviklede koncepter og iscenesættelser, der sætter prikken over i’et ved din fest.

Du er velkommen til helt uforpligtende at kontakte os på 97405440 eller på mail@slagteriet.dk, hvis du har en specifik forespørgsel på et selskab eller blot vil høre, om den ønskede dato er ledig.

Bygningerne er oprindeligt bygget med henblik på at være kolde, så derfor anbefaler vi primært at vores gæster booker arrangementer i sommerhalvåret samt at mødedeltagerne opfordres til at medbringe en lun cardigan. Det vil også være en god idé at tænke en fysisk aktivitet ind i programmet.

OBS! Pt. er vi ikke åbne for private selskaber.

Kontakt os

Bliv medlem af Erhvervsklubben

Virksomheder kan blive sponsor for Slagteriet S/I gennem medlemsskab af Erhvervsklubben Strygestålet. Vær med til at skærpe det kulturelle vækstlag i Holstebro.

Se mere