Bliv sponsor

Slagteriets Erhvervsklub Strygestålet er et initiativ til virksomheder, der igennem sponsorater aktivt ønsker at støtte Slagteriet og dermed skærpe kulturen i Holstebro Kommune.

 1. Spændende muligheder for at arrangere særforestillinger for kunder og/eller medarbejdere.
 2. Markedsføring slagteriet.dk med eget sponsorbanner.
 3. To gratis billetter til minimum seks af husets egne arrangementer årligt.
 4. Sponsorrabatter ved afholdelse af kurser og konferencer samt ved leje af lokaler og udstillingsfaciliteter.
 5. Årligt Erhvervsklubarrangement kun for sponsorer med underholdning og et let traktement, hvor der vil være mulighed for at netværke med andre lokale erhvervsfolk.
 6. Sponsorer som giver 20.000 kr. pr. år eller derover får adgang til en speciel rabatordning for deres medarbejdere, der giver 10 % rabat på billetter til Slagteriets egne arrangementer.
 7. Derudover får disse sponsorer også projekteret deres logo op på væggen i Slagteriets Foyer ved alle Slagteriets kulturelle arrangementer.
 8. Udover ovennævnte fordele så vil et sponsorat medvirke til, at der er et bredt og varieret kulturliv til fordel for virksomhedens medarbejdere.

Sponsortyper

 • Hovedsponsor - sponsorater fra 30.000 kr. pr. år.
 • Kultursponsor - sponsorater fra 5.000 kr. pr. år.
 • Eventsponsor - mulighed for at sponsorere enkeltarrangementer som enesponsor.
 • Naturaliesponsor - her bidrager du med naturalier til driften.

Hovedsponsorater samt Kultursponsorater vil indgå som en del af den daglige drift og den kontinuerlige og stabile afholdelse af husets kulturelle arrangementer og programmets store satsninger.

Eventsponsorater gives til enkeltstående events, hvorved man som virksomhed kan blive markedsført som ene-sponsor på et stort arrangement, hvilket resulterer i en høj markedsføringsværdi for sponsorvirksomheden.

Naturaliesponsorater bidrager med naturalier relateret til driften af centret. Det kan være forskellige produkter eller serviceydelser relateret til administration, eventafholdelse m.v.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at bidrage.

Vi har brug for din opbakning!

Kontakt os