fbpx

Som kunde i Slagteriet S/I foretager vi en registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den ønskede vare eller serviceydelse til dig.

Personoplysningerne registreres hos Slagteriet S/I og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle kundedata behandles ansvarligt og ifølge reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

Oplysninger afgivet til Slagteriet sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Slagteriet sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og eventuelt mailadresse til de leverandører, som du som kunde har valgt til din konference, fest eller event m.v. Det kan eksempelvis dreje sig om leverandører af mad, underholdning, udsmykning, teknik eller lignende.

Som gæst ved et af vores kulturelle arrangementer har du eventuelt købt din billet via vores hjemmeside, der varetages af www.billetten.dk, som ejes af Billetten A/S. Dette gælder også billetter, der er købt og printet på Slagteriets billetkontor.

Se særskilt Persondatapolitik for Billetten A/S her: http://www.billetten.dk/persondata.

Som kunde i Slagteriet S/I har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har disse rettigheder iht. persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Slagteriet på mail@slagteriet.dk.

Dataansvarlig:
Slagteriet S/I
Struervej 32
7500 Holstebro
Tlf.: +45 97 40 54 40