fbpx

Kom indenfor på Slagteriet

Download spil

Spillet er pakket i en zip fil-som fylder 3,5 Gb. Når spillet er pakket ud fylder det ca. 6,5 Gb. Du kan åbne spillet så snart zip-filen er pakket ud. Prototypen kan i første omgang kun spilles via Windows.

Det Virtuelle Slagteri er en prototype på et helt nyt og innovativt koncept. Derfor vil vi meget gerne modtage konstruktiv feedback.
Send en mail til: mail@slagteriet.dk

Velkommen i Det Virtuelle Slagteri

Her kan du besøge den virtuelle udgave af Slagteriet. Gå på opdagelse og besøg alle vores aktører, se videoer fra vores YouTube-kanal, spil sjove spil eller aktivér din fantasi.

Med udgangspunkt i Slagteriets kulturliv, fysiske rammer og ikoniske arkitektur, har vi genskabt det i en virtuel formidlingsplatform, der kan opleves, som var det et computerspil.

Det Virtuelle Slagteri er udviklet i samarbejde med:

Mere om projektet

Børn og unge har et særligt fokus i projektet, da projektet sigter mod at aktivere en række børn og unge i udviklingen af Det Virtuelle Slagteri, gennem åbne kunstneriske forløb, der giver inblik i digitale kunstneriske teknikker og metoder.

Når man bevæger sig gennem Det Virtuelle Slagteri, vil man ved at løse små opgaver undervejs erfare hvad det vil sige at være frivillig eller publikum på Slagteriet, samtidigt med at man også møder de forskellige fagligheder, der har deres virke på Slagteriet.

Mød Slagteriets aktører

I samspil med husets aktører udgør spillets scenarier en interaktiv og skulpturel oplevelse, i kombination med mere klassisk formidling, der kommer til udtryk via tekst på væggene, pop-up skilte og videoer, eller oplæst via indtalt lyd – i takt med interaktionen.

På denne måde skaber vi i samråd med de forskellige aktører, en unik fortælling og levende oplevelse af Slagteriets mangfoldighed i et digitalt format, hvor vi kan skabe forbindelse mellem finkultur og folkelig populærkultur.

Det Virtuelle Slagteri byder på et væld af interaktionsmuligheder. Hos hver aktør findes spændende information, et sjovt computerspil, videoer direkte fra youtube eller en anden nytænkende måde at formidle hver aktørs individuelle virke på Slagteriet.