fbpx

Gratis gadeidræt til Street Days


Udgivet: 21. januar 2022

Gadeidrætten får en fremtrædende rolle i foråret, når Slagteriets streethaller og gadeidrætsforeninger danner rammen om en serie af arrangementer under navnet Street Days. Det er gratis og kræver ikke tilmelding. Bare mød op.

Den første Street Day afholdes den 14. februar kl. 15-20 i anledning af Valentinsdag. Det er en rigtig god anledning til at lave en anderledes date. Kom og slå jer sammen, når I falder ned fra klatrevæggen eller glider på skaterampen, og sæt jer bagefter over i caféen og få et bord for to.

Streetdagene er en del af projektet Street Tornado, som i praksis består af eventdage på Slagteriet, hvor byens borgere kan deltage i forskellige sportsgrene og aktiviteter. Streetdagene har til formål at præsentere gadeidrættens muligheder samt bidrage til at byens borgere kan holde sig aktive. Yderligere vil projektet bidrage til udbredelsen af og kendskabet til forskellige sportsgrene, samt kendskab til ”byens spot” for gadeidræt. Slagteriet står for alt det praktiske, så man skal blot skal møde op for at deltage.

Projektet er støttet af Købmand Herman Sallings Fond/Bilka Holstebro, der med deres støtte muliggør at der kan indkøbes udstyr såsom bolde, hockeymål, måltavler og andet, der skal bruges til afvikling af arrangementerne. Derudover står Holstebro Kommune i den kommende tid for en udvikling af udearealerne og streethallerne, så faciliteterne forbedres og muliggør flere aktivitetstyper. Derfor vil Street Tornado også være et rullende projekt, der hele tiden udvikles. I fremtiden vil det relevante udstyr være købt ind og på plads, hvorved projektet Street Tornado afsluttes, men planen er at ”Street Days på Slagteriet” skal leve videre i mange forskellige former.

Læs mere:

14. februar kl. 15-20: Street Day x Valentinsdag
27. februar kl. 13-15: Street Day x Fastelavn på hjul
27. marts kl. 12-16: Street Day x Ballonsport
29. maj kl. 12-16: Street Day x Panna og jonglering
26. juni kl. 12-16: Street Day x Street Hockey

Se også:

9. marts kl. 17-19: Udviklingsforum for gadeidræt

Street Days afholdes af Slagteriet og foreningerne:

Hal 19 – Holstebro Skatehal
Vestjysk Parkour- og Boulderklub