fbpx

Velkommen

I Vestjysk Parkour- og Boulderklub ønsker vi at skabe et stort, inkluderende, lærerigt miljø på tværs af de aktiviteter, vi tilbyder.

Vi udøver en høj grad af ansvarlighed og sikkerhed, og foreningens trænere siger med et glimt i øjet, at de lader børnene styrke deres motorik, og at det er helt OK at prøve at slå sig. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser – men hos Vestjysk Parkour- og Boulderklub er der ingen, der bliver pakket ind i vat.

Mange børn og unge har en naturlig lyst til at udforske, klatre og indtage et rum eller naturen. Foreningen understøtter denne interesse på en god og fornuftig måde, hvor børn og voksne lærer de rigtige gribe- og faldteknikker. På denne måde er de klædt godt på til at deltage i aktiviteterne.

Bouldering

Bouldering er en klatresport, hvor der klatres på klatrevægge på op til 4,5 meters højde. Som sikkerhedsudstyr bruger du kun faldunderlag.
Bouldering er den perfekte kombination af fysisk træning og problemløsning. Du kan foretage bouldering alene, men ofte foregår det i en lille gruppe af klatrere, som ansporer hinanden.
I hallen har vi et stort areal af klatrevæg med mange ruter i forskellige sværhedsgrader, så der er en udfordring for enhver. Derudover har vi en træningsvæg med massevis af klatregreb, som lægger op til at man finder på sine egne ruter.
Du behøver ikke at have klatret før eller have sportslig baggrund – vi hjælper dig i gang!

Parkour

Parkour er en bevægelsesdisciplin, hvor udøveren vælger andre veje end de, der er lagt op til arkitektonisk eller kulturelt. Du vælger din egen vej gennem det naturlige eller urbane rum. Du løber langs en sti, du selv har lagt, og overkommer de hindringer så hurtigt og effektivt som muligt. Du har fokus på en kontrolleret udførelse af dine bevægelser og det flow, der ligger i kombinationen af flere bevægelser.
Til parkour har vi diverse forhindringer, ramper og stativer samt et stort spring floor til rigtigt at få gang i bevægelsen!

Åbningstider

Onsdage 19:00 – 21:00

Søndage 12:00 – 15:00

Medlemmer har adgang til ekstraordinære åbningstider, når frivillige jævnligt holder åbent andre dage.

Priser

Endagsbillet: 30,-

Leje af klatresko: 20,- (10,- for medlemmer)

Vestjysk Parkour- og Boulderklub har to former for medlemsskab:

Årsmedlemsskab (1/8 – 31/7): 800,-

Månedsmedlemsskab: 100,-

Kontakt os

Skriv til os på facebook eller på vjpbk.kontakt@gmail.com

Har du lyst til at være med i vores fælleskab af frivillige, glæder vi os til at høre fra dig!

Facebook

Udlejning af hallen

Det er muligt at leje hallen til sportslige arrangementer.

Prisen er 1000,- for 2 timer med 1 instruktør (op til 25 personer) eller 1300,- med 2 instruktører.