fbpx

Forårs­programmet er klar

Der er masser af musik, kunst og workshops, samt mange flere aktiviteter i værkstederne i foråret på Slagteriet


Udgivet: 26. januar 2024

Glæd dig til et spændende forår med masser af aktiviteter på Slagteriet

Foråret på Slagteriet byder som altid på en lang række spændende aktiviteter såsom koncerter, workshops, fællesspisninger og festlige events som dragbingo. Derudover er der masser af faste aktiviteter i de frivillige fællesskaber og foreninger, hvor du hver uge kan gå til kamptræning med vikinger, skate i skatehallen, klatre i klatrehallen, passe din egen byhave i fællesskab med de andre i Slagteriets byhaver, eller komme med i et af de mange fællesskaber, der jævnligt mødes og laver aktiviteter.

Som noget særligt nyt i år, er det især værd at nævne værkstedsprogrammet, der er større end nogensinde. Takket være støtten fra Statens Kunstfond, kan vi i år udvikle det bl.a. i form af en række residencies, hvor forskellige kunstnere under deres ophold har atelier og adgang til Slagteriets værksteder, samt afholder en offentlig aktivitet som en udstilling, workshop, forestilling eller lignende.

Derudover kommer der også meget mere aktivitet i værkstederne hver uge, da to nye initiativer i form af Kreadivisionen og Værkstedsdivisionen mødes i værkstederne hver uge hhv. om mandagen og onsdagen. Så er du håndværker eller kunsthåndværker, og vil du gerne være med i et fællesskab med ligesindede, så er det måske noget for dig, at tjekke ud hvad der sker i Slagteriets værksteder i foråret. Tag især et kig under kategorien Workshop i kalenderen:

Se hvad der sker i kalenderen