fbpx

Hånd­værkere søges

Hver onsdag mødes håndværkere i et frivilligt og gratis fællesskab til Åbent Værksted på Slagteriet


Udgivet: 26. januar 2024

Kunne du tænke dig at indgå i et fællesskab med andre håndværkere, var det måske noget for dig at blive en del af Værkstedsdivisionen på Slagteriet.

På nuværende tidspunkt har vi en automatiktekniker/kunstner, skiltemager, skulptør, designingeniør, snedker og smed/hobby-støber tilknyttet. Vores håb er at danne en forening eller et større arbejdsfælleskab, som kan sikre kvaliteten af vores værkstedstilbud og stå for at holde Slagteriets værksteder åbne på ugebasis.

Vi håber på at skabe en inspirerende og kreativ atmosfære, hvor håndværkere og nørder kan mødes, udveksle ideer og skabe noget unikt sammen. Hvis du vil være med til at forme dette fællesskab og udforske dine evner som håndværker, så tøv ikke med at kontakte os.

Aktuelt holder vi Åbent Værksted hver onsdag kl. 17.00-21.00, hvor alle er velkomne til at komme med et projekt, de ønsker at realisere. Den første onsdag i måneden holder vi desuden Værkstedsintro, hvor vi i forbindelse med Åbent Værksted afholder en intro til maskinerne, faciliteterne i værkstederne samt visionerne bag.

Kontakt

Vil du vide mere om Slagteriets værksteder eller Værkstedsdivisionen, så kontakt

Jens Ardal
21 34 45 80
jens@slagteriet.dk

Læs mere om Værkstedsdivisionen

Læs mere om Åbent Værksted