fbpx

Undervisning

Slagteriet lægger ofte hus til eller deltager i undervisningsforløb, laver rundvisninger mm. Derudover har en række undervisningstilbud også fast base på stedet. Du kan eksempelvis få sparring og låne udstyr i filmværkstedet, eller lære mere om hvordan du udvikler din egen karriere indenfor de kreative erhverv.

FilmLab MidtVest

Filmværksted for unge hvor du kan lave fiktion, dokumentar eller kunstfilm. Lån udstyr og få hjælp til manuskript, klip, lyd og colourgrading.

Læs mere

DTA Film

DTAs filmlinje er for filminteressede unge. Filmmiljøet har lokaler på Slagteriet.

Læs mere

DTA Kunst & Design

DTA linje for Kunst & Design er en design- og kunstskole for unge mellem 16 og 25 år. Skolen bruger Slagteriets værksteder i undervisningen.

Læs mere

KRAS

Slagteriets ungemiljøer S-7500 og Subhuset har i samarbejde med Slagteriet udviklet konceptet KRAS, som tilbyder et treårigt forløb for kreative unge.

Forløbet vil give ambitiøse kreative unge mulighed for at forstå og udvikle sit potentiale, med henblik på at kunne gøre kunsten eller sit kreative virke til en livsvej.

Læs mere

Ovation

Ovation er et udviklingsprogram for professionelle kunstnere og kreative virksomheder, som ønsker at skabe en bæredygtig forretning baseret på deres faglighed indenfor kunst og kreativitet.

Læs mere

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Slagteriet, så har du flere muligheder. Kontakt os og hør hvordan.

Kontakt