fbpx

Kunst og kreativitet som bæredygtig forretning

Udviklingsprogram for professionelle kunstnere og kreative virksomheder

Ovation er et udviklingsprogram for professionelle kunstnere og kreative virksomheder, som ønsker at skabe en bæredygtig forretning baseret på deres faglighed indenfor kunst og kreativitet.

Deltagerne vil gennem programmet tilegne sig kompetencer, og få professionel hjælp til at arbejde struktureret og metodisk med udvikling af deres virksomhed/projekt i en økonomisk bæredygtig retning.

Partnerkreds

Projektets partnerkreds beror på en stærk kobling mellem kulturaktører og erhvervsfremmeaktører i Midtjylland.

Bag projektet står:

  • Slagteriet S/I
  • Entreprenerdy AS
  • Art Hack
  • Kultursamarbejdet/Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland
  • 11 Kommuner/Erhvervsfremmeaktører i Region Midtjylland

Projektet er støttet af:

Indhold i projektet

Programmet er en kombination af et Kompetenceforløb, hvor deltageren opnår en grundlæggende forståelse for forretningsudviklingsværktøjer og -metoder samt et efterfølgende Mentorforløb. Programmet varer i alt 7 mdr.

Derudover afholdes der årligt minimum 2 netværksarrangementer som deltagerne inviteres til, på tværs af holdene.

 

Kompetenceforløbet:

Består af 9 sessioner over 3 uger (online) kombineret med individuelle e-læringsforløb og løbende 1:1 sparring (online). På de 3 uger trænes deltagerne i basale kompetencer indenfor forretningsudvikling, og de bliver klædt på til at kunne arbejde kvalificeret med værktøjer og metodik, med det formål, at definere egen strategi og udviklingsplan.

 

Mentorforløb inkl. 1:1 sparring (ca. 25 uger):

Det efterfølgende mentorforløb strækker sig over op til 25 uger. Hver deltager tilbydes efter kompetenceforløbet en mentor som følger dem og sparrer med dem. Der vil være mulighed for min. 10 timers mentoring, afhængig af behov og ønske fra deltagernes side.

 

Netværksarrangementer:

Der vil blive afholdt minimum 2 årlige netværksarrangementer undervejs i forløbene, for samtlige deltagere. Arrangementerne giver mulighed for at deltagerne kan mødes på tværs af holdene og udvide deres netværk – også til det øvrige erhvervsliv, som vil blive inviteret ind til netværksarrangementerne sammen med aktører fra økosystemet omkring kunstnere og kreative.

 

Deltag i programmet

Ønsker du at deltage i Ovation eller har du uddybende spørgsmål til projektet, kan du henvende dig på:

Maj Kirkegaard
ovation@slagteriet.dk
Tlf. +45 2972 0501