fbpx

Slagteriets værksteder summer af liv


Udgivet: 21. januar 2022

På første sal i Slagteriets hovedbygning er der ofte godt gang i både store og små maskiner, der skærer i træ og metal, så spåner og gnister flyver. Sidste år blev de nye værksteder nemlig indviet, og vi kunne for første gang lancere et værkstedsprogram med workshops og dage med åbne værksteder. Værkstederne består af lukkede kuber indrettet til de forskellige formål, samt et område bag kuberne hvor man kan arbejde med de store projekter.

Værkstederne og aktiviteterne styres af Jens Ardal, der er projektleder med ansvar for driften af værkstederne. Derudover har vi en gruppe frivillige, der går under navnet Værkstedsdivisionen, og som blandt andet står for at afholde åbne værksteder, hvor man kan komme og prøve kræfter med maskinerne, arbejde på sit eget projekt, og lære Slagteriets værksteder at kende. I den daglige drift er værkstederne først og fremmest henvendt til de kreative erhverv, der hører til på eller har en forbindelse til Slagteriet, men til alle workshops, kurser og åbne værksteder er alle velkomne.

Som noget helt nyt lancerer vi nu et kursusforløb i vores værksteder. Forårets kursus hedder 1-2-TRÆ-D, og det er målrettet alle, der gerne vil styrke deres evner til at arbejde med træ, og foregår som workshops over tre lørdage.

Værkstederne kommer i det hele taget til at summe af liv, da vi også holder åbne værksteder, hvor alle er velkomne, og vi har en hel serie af workshops for alle, der gerne vil blive bedre til at arbejde med props og special effects. Så har man en kunstnerisk åre, eller arbejder man til daglig med billedkunst, teater eller lignende, er der rig mulighed for at komme og styrke sine færdigheder i Slagteriets værksteder.

Læs mere her:

1. februar: Åbent værksted
12. februar: Kursus: 1-2-TRÆ-D // Test og afprøvning
1. marts: Åbent værksted
12. marts: Kursus: 1-2-TRÆ-D // 2D-3D
17. marts: Halloween 2022 – Introaften
2.-3. april: Halloween Masterclass m. Anders Lerche
5. april: Åbent værksted
21. april: Halloween Workshop #1 – Struktur og tekstur
23. april: Kursus: 1-2-TRÆ-D // Færdigt arbejde
5. maj: Halloween Workshop #2 – Latex og maling
16.-19. juni: Sommeraktiviteter for børn