fbpx

1-2-TRÆ-D // 2D-3D

Den 12. marts kl. 10-16

TRÆ-D billedskæring fra 2D-motiv, relief, træsnit og skulptur

Efter en vellykket Wood-Jam-workshop med billedskæring, gentager vi succesen fra sidste års værkstedsprogram. Vi er nu tilbage med en forlænget workshop over tre lørdage kl. 10-16 den 12. februar, 12. marts og 23. april.

Du introduceres til forskellige teknikker inden for arbejde med træskulptur og billedskæring med håndholdte router-maskiner, fræser og vinkelsliber og finere værktøj som drimmel. Vi gennemgår forskellige teknikker, træsorter, maskiner, værktøjer, montering og ikke mindst sikkerhed. Formålet er at kunne gå fra en skitse – til et reelt tredimensionelt produkt.

Teknikkerne kan bruges til alt fra traditionelle udsmykninger, billedskæring og formgivning.

Brænder du for formgivning og skulpturarbejde, er håbet at starte et hold, der kan forsætte og blive til en arbejdsgruppe hvor vi kan komme omkring forskellige teknikker og udveksle idéer inden for skulptur, kunst og håndværk. Har du tid og lyst til at arbejde på dit eget projekt, og vil du være med i en gruppe hvor vi giver hinanden inspiration kunstnerisk og håndværksmæssigt, så meld dig til.

1-D lørdag 12. februar: Test og afprøvning
Vi starter med introduktion og sikker brug af maskiner og montering, og arbejder frit med brugen af de forskellige maskiner, der er stillet til rådighed. Du kan afprøve om du ønsker at arbejde med relief eller skulptur. Der er en basisbeholdning af limet fyrtræ og krydsfiner, men skal du lave noget ekstraordinært i en bestemt træsort, anbefaler vi at du selv medbringer dit ønskede materiale.

2-D lørdag 12. marts: 2D-3D
Formålet med workshop nr. to er at du kan arbejde mere konkret fra et reference-billede eller en skitse til skulptur eller et relief. Der vil også være mulighed for at få vejledning til eget skulpturprojekt, hvor du fx kan kombinere de forskellige teknikker. Du introduceres bl.a. til acetone-tryk på træ og bearbejdning af 2D-motiv til relief eller træsnit. Ligeledes vil der være eksempler på hvordan man kan bruge tredimensionelle genstande fra naturen og hverdagen og omsætte dem til skulptur.

3-D lørdag 23. april: TRÆ-D færdigt arbejde
Den sidste workshop er afsat til at vi kan finpudse og færdiggøre vores arbejde.

Pris

Information følger

Praktisk

Workshop over tre lørdage:
12. februar
12. marts
23. april
Alle dage kl. 10-16 i Slagteriets værksteder