fbpx

Slagteriets Streetart Festival

Oplev Slagteriets Streetart Festival for Kunst i Det Offentlige Rum under Holstebros 750-års jubilæum!


Udgivet: 24. maj 2024

Slagteriets Streetart Festival for Kunst i Det Offentlige Rum

Fra 13. – 16. juni omdannes Slagteriet til et mekka for samtidskunst, popkultur, gastronomi og gadekultur. Vær med, når otte fremtrædende danske samtidskunstnere indtager Slagteriets lokaler og byrum for at hacke og forstyrre de aktiviteter, der sker samtidig med streetfoodfestivalen.

Fra oppustelige kæmpeskulpturer til videokunst og en ridder, der nu arbejder som juicer, tilbyder vi et kalejdoskop af oplevelser, der vil ændre din opfattelse af, hvad der kan være kunst i det offentlige rum.

Hvad kan du forvente? Guidede ture, planlagte visninger og spontane happenings, hvor kunstnere som Lilibeth Cuenca Rasmussen, Nanna Elvin Hansen, og Molly Haslund sammen med mange andre, præsenterer deres værker og skaber dynamiske, uforudsigelige møder mellem kunst og publikum. Slagteriet stræber efter at være et produktionshus med en stærk kunstfaglig profil, hvor kulturelt og kreativt entreprenørskab går hånd i hånd for at skabe oplevelser, der tilbyder nye perspektiver på vores fælles virkelighed.

Kom og deltag, når Slagteriets Streetart Festival for Kunst i Det Offentlige Rum skydes i gang, og i anledningen af byens 750 års jubilæum, fortsætter Holstebros lange tradition for, at kunst og kultur er noget, man møder på gaden!

Deltagende kunstnere
Jesper Aabille
Molly Haslund
Kristoffer Akselbo
Nønne Mai Svalholm
Wired Studio
Lilibeth Cuenca Rasmussen
Nanna Elvin Hansen
Jacob Remin

Ved spørgsmål, kontakt kurator og kunstfaglig projektleder Morten Kromann på telefon: 41832083.

Hent pressemeddelelsen som PDF

Fotos: Lilibeth Cuenca Rasmussen, Molly Haslund, Nanna Elvina Hansen, Nønne Mai Svanholm og Wired Studio.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Ny Carlsbergfondet og Augustinus Fonden.