fbpx

Streetart Festival

Oplev værker fra forskellige kunstnere til årets Festival for Kunst i Det Offentlige Rum på Slagteriet

Tid

Torsdag 13/6 til søndag 16/6

Sted

Slagteriet
Struervej 32, Holstebro

Pris

Gratis

Oplev Slagteriets Streetart Festival for Kunst i Det Offentlige Rum under Holstebros 750-års jubilæum!

Den 13.-16. juni omdannes Slagteriet til et mekka for samtidskunst, popkultur, gastronomi og gadekultur. Vær med, når syv fremtrædende danske samtidskunstnere indtager Slagteriets lokaler og byrum for at hacke og forstyrre de aktiviteter, der sker under Holstebro Festuge på Slagteriet og Holstebro Streetfood Festival.

Fra oppustelige kæmpeskulpturer til videokunst og en ridder, der nu arbejder som juicer, tilbyder vi et kalejdoskop af oplevelser, der vil ændre din opfattelse af, hvad der kan være kunst i det offentlige rum.

Hvad kan du forvente? Guidede ture, planlagte visninger og spontane happenings, hvor kunstnere som Lilibeth Cuenca Rasmussen, Nanna Elvin Hansen, og Molly Haslund sammen med mange andre, præsenterer deres værker og skaber dynamiske, uforudsigelige møder mellem kunst og publikum.

Slagteriet stræber efter at være Nordvestjyllands kunstfaglige produktionshus, hvor medborgerskab, samtidskunst og entreprenørskab samarbejder om at skabe oplevelser, der tilbyder nye perspektiver på vores fælles virkelighed.

Kom og deltag, når Slagteriets Streetart Festival for Kunst i Det Offentlige Rum skydes i gang, og i anledningen af byens 750 års jubilæum, fortsætter Holstebros lange tradition for, at kunst og kultur er noget, man møder på gaden!

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet.

Deltagende kunstnere
Jesper Aabille
Molly Haslund
Kristoffer Akselbo
Nønne Mai Svalholm
Wired Studio
Lilibeth Cuenca Rasmussen
Nanna Elvin Hansen

Fotos: Lilibeth Cuenca Rasmussen, Molly Haslund, Nanna Elvina Hansen, Nønne Mai Svanholm og Wired Studio.