fbpx

Kunstsaloner med madoplevelser

Konceptet er at skabe middage, der binder kunstsalonernes temaer sammen med madoplevelser som f.eks.: fingernem street food, kaffebord med kage og sukker skulpturer, tapas gourmet/performing foods, sammenskudsgilde baseret på skraldemad og mad baseret på fremtidens råvarer som f.eks. insekter og plantebaseret køderstatning.

Maddivisionens frivillige vil gennem mødet med de professionelle kokke, lade sig inspirere og på tæt hold mærke, hvordan den professionelle madelsker, navigere og udfolder sig i et køkken. Ønsket er at mødet med den professionelle kok, kan være afsæt for en øget interesse for Maddivisionens aktiviteter, således flere af byens borger får lyst til at engagerer sig i ét af byens frivillige fællesskaber, og så nye relationer kan skabes mellem byens borgere over noget de fleste elsker; nemlig mad.

Sammen med den professionelle kok, vil de frivillige lave mad til 50-60 personer ad gangen, fordelt over fem salonaftener, så i alt 250-300 personer, vil få glæde af Maddivisionens udfoldelser. Madlavningen til salonaftenerne bliver åben for tilmeldinger, for personer der endnu ikke er en del af maddivisionens fællesskab, således flest muligt får glæde af mødet med den professionelle kok.