Billetsalg

Når du klikker på ’KØB BILLET’ bliver du ført videre til billetsalget på billettend.dk og skal blot følge anvisningerne. Betingelser for billetkøbet vil ligeledes fremgå. Du kan betale med Dankort eller Mobile Pay.

Ved køb af billetter online er priserne angivet som løssalgspriser inkl. et fast billetgebyr. Hertil er der et online ordregebyr på 5 kroner. Det er nemt selv at printe billetterne. Du kan også tilsendt billetterne med posten mod et ekstra gebyr.

De billetter, som vi udbyder til salg på biletten.dk kan du også købe på billetsalgskontoret på Slagteriet. Her er vores åbningstider mandag til onsdag kl. 9 – 15, torsdag kl. 10 – 17 og fredag kl. 9 -14. Bemærk der kan være ændrede åbningstider i ferieperioder.

Du kan også kontakte os på tlf. 9740 5440 eller på billet@slagteriet.dk

Vi sælger ledige billetter ved indgangen en time før arrangementets start. Det vil fremgå, hvis prisen er forhøjet ved salg i døren.

Som hovedregel åbner vi dørene en time før arrangementet.

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.