fbpx

Holstebro Streetfood Festival

Kom til madmekka og udendørs råhygge i en hyggelig kulinarisk oase med gademad og underholdning.

Tid

Torsdag 13/6 til søndag 16/6

Åbningstider

Torsdag: 16.00-21.00
Fredag-lørdag: 11.00-21.00
Søndag: 11.00-20.00

Sted

Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

Gratis entré

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Holstebro Events og Slagteriet S/I inviterer til streetfoodfestival, ved Slagteriet på Struervej, i hjertet af midtbyen.

Vi omdanner igen i år Slagteriet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.

4 dage i juni kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.

Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.

Holstebro Streetfood Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv i Holstebro.

Vi glæder os til at se jer igen!

Arrangører
Holstebro Events, Slagteriet, Subhuset, Hal 19, Holstebloc m.fl.