fbpx

SPOT på midten


Udgivet: 26. maj 2021

Subhuset kickstartede SPOT Festivals tour rundt i regionen

Covid-19-krisen har betydet meget store udfordringer for den danske musikscene, ikke mindst for den nye musik og vækstlagene. For at gøre noget ved det, står Spot Festival i Aarhus bag projektet “SPOT på midten” hvor formålet er at udbrede kendskabet til regionens musikliv. Projektet etablerer et tværgående samarbejde med musikmiljøerne i hele regionen, ny præsentationsplatform med gode udbredelsesmuligheder og online-koncerter fra fem af regionens scener.

Projektets aktiviteter består af dialogmøder og workshops, produktion af koncerter, livestreaming af koncerter og digital formidling. Partnerskabet omfatter SPOT festival, regionale spillesteder og musikmagasinet GAFFA. Derudover samarbejdes med en lang række spillesteder, kulturhuse, lokale musikforeninger, arrangører, musikskoler mv. for at afdække miljøerne og udpege regionens nye musikalske talenter.

Holstebro fik lov til at kickstarte touren rundt til fem spillesteder i regionen, da Subhuset i tre dage lagde hus til Spot på midten. Sammen med Hun Sagde, Kosmos, Stine Tikjøb, Maise, Johannes Debel, Hunchoo og La Oh er der blevet spillet, sunget, filmet og optaget. Udfaldet bliver en række digitale koncerter, som dokumenterer regionens musikalske vækstlag. Borgmester H.C. Østerby kom sørme også foran festival-kameraet. Koncerterne er ikke online endnu, men hold øje med Subhusets og Slagteriets hjemmesider og sociale medier hvor vi naturligvis lægger dem ud, så snart de bliver offentliggjorte.

Læs mere om Subhuset