fbpx

Ovation 2.0 er godt på vej mod realisering

Kompetenceforløbet Ovation modtager 2 x 500.000 kr. i støtte fra Færchfonden og Region Midtjylland


Udgivet: 18. december 2023

Det første hold deltagere gennemførte Ovation i foråret 2022, og der har nu været 6 hold gennem forløbet. Kernen i projektet er professionelle kompetenceforløb for kunstnere og kreative med fokus på forretningsudvikling. Det har siden starten været forankret på Slagteriet, i samarbejde med en lang række partnere og med støtte fra bl.a. Færchfonden, Region Midtjylland og Den Jyske Kunstfond.

I fortsættelsen af projektet er ambitionen at gøre kultur til en erhvervssektor på lige fod med andre brancher.

Slagteriet samarbejder med Godsbanen i Aarhus, Maltfabrikken i Ebeltoft, netværket Art Hack og en række andre nationale partnere om at skaffe midler til et tre-årigt projekt (Ovation 2.0), der har til formål at videreudvikle Ovation. Der er allerede taget to vigtige skridt mod realiseringen af projektet, da både Færchfonden og Region Midtjylland har valgt at støtte projektet med 500.000 kr.

Som Slagteriets direktør Pia Stræde Palmelund formulerer det: ”Det er noget, vi skal være stolte af. Der er et behov og en anerkendelse af branchen og den betydning, det har for samfundet og den erhvervssektor, det er.”

Læs mere:

OVATION 2.0 sætter kulturelt iværksætteri på den nationale dagsorden