fbpx

Ovation: Kompetenceforløb for kunstnere og kreative iværksættere starter i april


Udgivet: 25. januar 2022

Er du professionel kunstner, eller arbejder du inden for de kreative erhverv? Og driver du egen virksomhed, eller overvejer du at gøre det? Så kan programmet Ovation meget vel være noget for dig!

Ovation – udviklingsprogram for kunstnere og kreative
Ovation er et udviklingsprogram skræddersyet til dig, der vil udvikle en økonomisk bæredygtig virksomhed med afsæt i dine kunstneriske, kulturelle eller kreative evner.

Programmet består indledningsvist af et intensivt 4 ugers kompetenceforløb á 12 online workshops, faciliteret af en erfaren forretningsudvikler. Du indgår på et mindre hold med andre kunstnere og kreative iværksættere, og får blandt andet hjælp til at strukturere din forretningsidé, teste dine ideer, og skabe konkrete målsætninger for din virksomhed eller dit projekt.

Efter endt kompetenceforløb bliver du matchet med en mentor, som følger din udvikling og sparrer med dig i op til 25 uger. Derudover vil du blive inviteret til netværksarrangementer, hvor du, ud over faglige indspark, får mulighed for at møde deltagerne fra de andre Ovation-hold.

Første hold starter den 20. april. Der er begrænset antal pladser, og ansøgning til holdet er påkrævet.

Læs mere og ansøg om en plads på Ovation på hjemmesiden ovation.dk. Ansøgningen foregår online på hjemmesiden fra den 1. februar.

Bag Ovation står Slagteriet S/I og Entreprenerdy, i partnerskab med en bred skare af kulturaktører og erhvervsråd i Region Midtjylland.

Læs mere om Ovation