fbpx

Ny bestyrelses­formand for Slagteriet


Udgivet: 27. januar 2023

Lotte Littau Kjærgaard overtager posten som bestyrelsesformand på Slagteriet og glæder sig til at være med til at sikre konsolideringen af ”kunst- og kulturfabrikken”.

Slagteriet har gang på gang vist sin berettigelse og har langt hen ad vejen cementeret den nuværende profil. Opgaven for bestyrelsen er i høj grad at være med til at udvikle Slagteriet til at blive et økonomisk stærkt og bæredygtigt kunst- og kulturhus.

-Jeg håber, at jeg med min erfaring kan bidrage til at, Slagteriet på alle måder kan blive et endnu mere bæredygtigt produktionshus og en endnu større katalysator indenfor kulturelt og kreativt entreprenørskab, siger Lotte Littau Kjærgaard, der bl.a. har sin solide erhvervserfaring fra sin tid som medstifter af det kreative vækst- og erhvervseventyr, Creativ Company tilbage i 2000.

Netop erfaringen fra Creativ Company, hvor kommerciel kreativitet; sund økonomisk vækst og den gode arbejdsplads var omdrejningspunktet, bliver noget af det Lotte Littau Kjærgaard vil bringe i spil.

People, planet and profit
Samtidig er hele bæredygtighedstanken et væsentligt fundament for Slagteriets videre udvikling. ”People, planet, profit” går hånd i hånd, ifølge Lotte Littau Kjærgaard.

-Jeg drømmer om, at Slagteriet bliver rollemodel for, hvordan vi i Danmark udnytter ressourcerne og skaber værdi. Jeg tænker ”bæredygtighed” på mange planer og vil gerne være med til at vi gentænker måder at samarbejde på og ikke mindst skaber et miljø for kreativ produktion og talentudvikling, som uløseligt skal hænge sammen med økonomisk bæredygtighed. Det vil jeg gerne bidrage til, siger den nye formand, der også nævner, at hun vil gå til opgaven med både stolthed og med ydmyghed.

Godt match med Slagteriets dna
Lotte Littau Kjærgaard overtager formandsposten efter Dorte-Pia Ravnsbæk, som siden formandsudnævnelsen er blevet direktør for Nørre Vosborg. Næstformand Lene Skovsgaard har været fungerende formand i den mellemliggende periode og nu er tiden kommet for den nye bestyrelsesformand til at være med til at sætte retning for Slagteriets udvikling og vækst.

-På bestyrelses vegne glæder jeg mig til at byde Lotte Littau Kjærgaard stort velkommen som Slagteriets formand. Hendes professionelle erhvervserfaring sammenholdt med Slagteriets dna er et rigtigt godt match og jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe den transformation der skal til, så vi kan sikre at bæredygtighed, kreativitet og kulturel virksomhed går op i en højere enhed, siger Lene Skovsgaard.

Lotte Littau Kjærgaard starter som formand den 1. februar.

Kontakt
Lotte Littau Kjærgaard, bestyrelsesformand, 4014 4032
Lene Skovsgaard, næstformand, Slagteriet, 4083 8098

Fakta om Lotte Littau Kjærgaard
Lotte Littau Kjærgaard var med til at grundlægge Creativ Company tilbage i 2000 og var som en af frontfigurerne i firmaet en tydelig repræsentant for det sociale ansvar som firmaet tog og gjorde en forretning ud af, koncentreret om kommerciel kreativitet.

Creativ Company var inspirationskilde til landsdækkende netværk Code of Care, hvor missionen har været at koble erhvervslivet med det sociale ansvar. Lotte Littau Kjærgaard har også været en af de aktive erhvervspersoner i motorvejsgruppen ”Motorvej – hele vejen”, som i en årrække har kæmpet og lob-byet for at få politikerne på Christiansborg til at få lukket motorvejshullet på rute 18. Derudover har hun i flere år engageret sig i Erhvervsforum Holstebro og andre erhvervsnetværk i Holstebro-området.

Lotte Littau Kjærgaard er 53 år og bor i Hvam

Lotte Littau Kjærgaard

Hent pressemeddelelsen som PDF