fbpx

Fulde huse til jazzkoncerter

Subhuset dannede skønne rammer flere aftener under Jazz Nights


Udgivet: 26. september 2023

Der blev vugget og nikket i takt, og der blev klappet begejstret fra et talrigt publikum, da Subhuset i sidste weekend bød indenfor til jazzkoncerter fra den øverste hylde. Koncerterne var en del af festivalen Jazz Nights.

Fredag aften sad Emil de Waal bag trommerne i projektet Emil de Waal 4 og en fyldt sal nød at høre ham sammen med Esben Just, Fredrik Lundin og Dan Hemmer.

”Der er en skøn festival-atmosfære i Subhuset. Stedet er virkelig egnet til jazzfestival, så vi kommer gerne igen,” siger Ulrik Bisgaard, der selv var på scenen i Subhuset lørdag aften.

Her fik publikum hele to koncerter at nyde. Først med José Saluzzi og Juan Fracchi, der trak argentinske rytmer ind i de rå lokaler, i forening med Bisgaard Trio, og siden med Basement Groove, der var udvidet med Martin Schack og Anders Mogensen.

Igen var stemningen helt i top og Subhuset fyldt med begejstrede publikummer.

Begge aftener blev koncerterne suppleret af af jazz-djs, der sørgede for at lade stemningen blive hængende i rummet til ud på de små timer.

Arrangørerne bag festivalen glæder sig over, at publikum i det hele taget strømmede godt til festivalens mange forskellige koncerter. Der er blod på tanden og lyst til at fortsætte næste år.

Læs mere om Jazz Nights