fbpx

Let’s Meat: En aften med fremtidsmad og kunstdebat


Udgivet: 03. maj 2022

Den første af i alt fem kunstsaloner i 2022, under overskriften Let’s Meat, blev afholdt torsdag den 28. april på Slagteriet.

Formålet med Let’s Meat er at sætte spot på aktuelle kunstpraksisser – og skabe debat om produktionsvilkår for kreative erhverv, i og uden for Holstebro.

Aftenens tema var ”The Future”, hvor vi havde inviteret installationskunstner Jacob Remin og køkkenchef Rasmus Leck Fischer fra Gastronomisk Innovation til at hjælpe os med at iscenesætte temaet.

Fælles for Jacob og Rasmus er at de forholder sig kritisk til de økologiske konsekvenser af vores forbrug i verden, og på hver deres måde arbejder med, hvordan vi på nye måder træder ind i fremtiden.

Aftenen bød på først på gourmet-middag, hvorefter der var oplæg ved Jacob Remin og efterfølgende debat.

Gourmet-middagen bestod bl.a. af barbecue-marinerede gulerødder vendt i umamipasta lavet på fårekylling, og tangsalat på en bund af østersmayo.

Debatten blev modereret og afviklet af Slagteriets kunstneriske konceptudvikler og koordinator Morten Kromann.

Let’s Meat-arrangementerne er støttet af Statens Kunstfond.

Foto: Fotodivisionen / Paul Erik Fabricius