fbpx

Subkultur for unge

Subhuset er et stort projekt og en stor idé, og ikke mindst en stor vision for et bedre miljø for ungdommen på trods af segment- og baggrundsmæssigt ståsted. Et kreativt og socialt frirum for alle unge. Subhuset støtter upcoming kunstnere og bands, og vi har et stort ønske om at udbrede foreningens profil til andre kulturelle udtryk. Vores program byder i 2021 derfor blandt andet også på klassisk musik, jazz og kunstudstillinger.

Historien

Subhuset begyndte oprindeligt på Nørre Boulevard i Holstebro. Da Holstebro Kommune overtog Slagteriet i 2015, var Kunstnerduoen Jens & Morten, foreningen Kulturdivisionen og en række frivillige ildsjæle medvirkende til, at Subhuset fandt sit nye hjemsted i Slagteriet.

Subfestival

Flere gange har Subhuset arrangeret Subfestival, der har haft op mod 2000 betalende publikummer. Subfestival er midlertidigt sat på pause, da Subhusets dygtige unge pt. konceptudvikler festivalen for at præsentere den i et nyt format på et senere tidspunkt.

Mange støtter Subhuset

Subhuset har en bestyrelse, og vi har også flere underudvalg,der har ansvar for områder som fx barsalg, fundraising og PR m.v. Mange af vores medlemmer ønsker at bidrage og deltage i bestyrelsesarbejdet og de forskellige udvalg, og det er en stor styrke for foreningen.

Bliv medlem

Ud over fordele og nyhedsbreve bliver du en del af en familie og et kæmpe netværk. Som en del af SUB-familien er det dig, foreningen tager fat i, hvis vi skal tage nogle vigtige beslutninger, hvis der er brug for frivillige hænder, eller hvis foreningen har brug for hjælp til at tømme barskabet.

Derudover arrangerer Subhuset eksklusive arrangementer for medlemmerne – what’s not to like?

Medlemskabet gælder for et år ad gangen, og løber 365 dage frem fra den dato du køber kortet.
Vælg mellem:

SUB-medlem 110 kr.
15% på entré
Gratis vand, kaffe, saft og te

SUBer-medlem 220 kr.
15% på entré
Gratis vand, kaffe, saft og te
Dit navn på en støtteplade i Subhuset

SUBer-duber-medlem 330 kr.
Gratis entré til arrangementer
Gratis vand, kaffe, saft og te,
Dit navn på en støtteplade i Subhuset
1 gratis øl pr. arrangement

Køb dit medlemskab ved at klikke herunder

KØB MEDLEMSKAB

Kontakt os

subhusetholstebro@gmail.com
+45 28 38 25 51
Forperson: Amalie Karlsson
Næstforperson: Sia Bergholt

Booking
subhusetbooking@gmail.com

SubfestivaL
subfestivalholstebro@gmail.com
+45 22 62 80 85
Projektleder: Willian de Groot

Facebook

Instagram