fbpx

Cirkulære partnerskaber i Holstebro

Loop Hub skal være et nationalt og internationalt fyrtårn for iværksætteri med udgangspunkt i cirkulær økonomi og innovation.

Målgruppen er vækstorienterede og skalerbare iværksættere, virksomheder og offentlige parter, der arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling.

FN's Verdensmål

Cirkulær økonomi handler om at skabe vækst baseret på bæredygtighed. Loop Hub vil derfor være et lokalt ambitiøst bidrag til realiseringen af FN’s 17 verdensmål.

Loop Hub er skabt med udgangspunkt i Verdensmål 8 – anstændige jobs og bæredygtig vækst. Derefter er der tilkoblet Verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse samt Verdensmål 11 – bæredygtige byer og lokalsamfund.

Dette valg er truffet ud fra visionen om at skabe bæredygtig vækst i Holstebro Kommune. Arbejdsmetoden, som Loop Hub arbejder ud fra, er Verdensmål 17 om partnerskaber.

Tre spor

For at skabe skalerbare iværksættere er det nødvendigt, at iværksætterne bygger deres forretning på en cirkulær, økonomisk forretningsmodel. I denne forbindelse er der tre spor, som iværksætterne skal forholde sig til:

  1. Iværksættermiljø – der varetager vidensdeling, fællesskab og synergier.
  2. Tech LAB – et lab for de tre teknologier, der omfatter cirkulær økonomi.
  3. ReDo – en materialestation for genanvendelige materialer.

Loop Hubs dogme er: Think Big, Start Small, Scale Fast.

Vil du være med?

Ønsker du at få yderligere information om Loop Hub (tidligere kaldet Bropas), eller er du interesseret i at blive en del af iværksættermiljøet, så kontakt Jonas Bendtsen Gol på tlf. 9611 7084 eller e-mail: jonas.bendtsen.gol@holstebro.dk

Hjemmeside

Facebook