fbpx

Vil du kæmpe med for sjov?

I kampsportsklubben Jotar Hirti, eller på godt nudansk Jyde Hirden, dyrker vi forskellige vikinge- og middelalderkampstilarter. F.eks. western style, eastern style, showkamp og buhurt.

For begyndere

Western style er en lidt mildere kampstil med stor fokus på sikkerhed og teknik. Vi kæmper med våben-rekvisitter i stål, så der kræves lidt grej og sikkerhedsstyr for at kunne deltage i western style-kamp.

For de øvede

Eastern style er en noget hårdere semi-fuldkontakt kampstil. Eastern style er derfor også for de mere øvede kæmpere, da det er vigtigt at have styr på sit våben og have en god våben-kontrol, inden man begynder at slå hårdere til hinanden.

Mærk historien

Showkamp er dramatisk teaterkamp med små scener, der fortæller om historien. Showkamp underholder publikum ved fx middelaldermarkeder eller i statistoptrædener i teater, tv og film.

Rigtig middelalderkamp

Buhurt er fuldkontakt middelalderkamp. Vi håber, at vi med tiden kan opstille en kamparena i Holstebro ikke kun til træning, men også til små turneringer i buhurt.

Bliv medlem

Vi træner indendørs i Slagteriet, og alle kan være med. Så hvis du er til gammeldags kampsport, så kom og tjek os ud – vi lover, det ikke bliver kedeligt.

Vi træner i Lethallen på Slagteriet torsdage kl. 19.00 – 21.00.

OBS! Du skal være fyldt 18 år for at være med.

Medlemskab i Jotar Hirti koster 200 kr. pr. sæson/halvår. Det første halve år er gratis.

Forårssæson: Januar – juni. Efterårssæson: August – december.

Kontakt os

thbredvig@gmail.com
Formand Thomas Harbjerg Bredvig

Hjemmeside

Facebook