fbpx

Oplevelser for alle i Holstebro

Holstebro Events er en kulturforening , som skaber oplevelser på kryds og tværs af interesser og kulturer. De årlige events tiltrækker op mod 20.000 deltagere og bidrager til et mangfoldigt kulturliv i kommunen.

Smag på de gyldne dråber

Holstebro Ølfestival er Midt- og Vestjyllands største ølfestival. Her kan du smage på øl fra de mest spændende danske mikrobryggerier, der medbringer hundredevis af forskellige øl.

Vinens forunderlige verden

Til Holstebro Vinfestival kan du smage perlerne fra dedikerede importører med passion for det gode glas vin. Glæd dig også til alle de spændende historier om druerne, områderne og vingårdene og deres familier.

Åbn smagsløgene

Til Street Food Festival kommer dine smagsløg til at åbne sig på vid gab – og det bliver svært at vælge, hvad du vil spise. Holstebro Food Festival samler nemlig masser af smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Festivalen afholdes hvert år i Slagteriets rustikke rammer.

Et godt grin

Du må ikke snyde dig selv for Summer Comedy på Friluftscenen i Lystanlægget. Her kan du opleve underholdning i topklasse udført af en række af Danmarks absolut bedste komikere.

Kontakt os

holstebroevents@gmail.com
Formand Kristian Andersen

Hjemmeside

Facebook

Instagram