fbpx

Velkommen

I Holstebloc ønsker vi at skabe et stort, inkluderende, lærerigt miljø på tværs af de aktiviteter, vi tilbyder.

Vi udøver en høj grad af ansvarlighed og sikkerhed, og foreningens trænere siger med et glimt i øjet, at de lader børnene styrke deres motorik, og at det er helt OK at prøve at slå sig. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser – men hos Holstebloc er der ingen, der bliver pakket ind i vat.

Mange børn og unge har en naturlig lyst til at udforske, klatre og indtage et rum eller naturen. Foreningen understøtter denne interesse på en god og fornuftig måde, hvor børn og voksne lærer de rigtige gribe- og faldteknikker. På denne måde er de klædt godt på til at deltage i aktiviteterne.

Bouldering

Bouldering er en klatresport, hvor der klatres på klatrevægge på op til 4,5 meters højde. Som sikkerhedsudstyr bruger du kun faldunderlag.

Bouldering er den perfekte kombination af fysisk træning og problemløsning. Du kan foretage bouldering alene, men ofte foregår det i en lille gruppe af klatrere, som ansporer hinanden.

I hallen har vi et stort areal af klatrevæg med mange ruter i forskellige sværhedsgrader, så der er en udfordring for enhver. Derudover har vi en træningsvæg med massevis af klatregreb, som lægger op til at man finder på sine egne ruter.

Du behøver ikke at have klatret før eller have sportslig baggrund – vi hjælper dig i gang!

Parkour

Parkour er en bevægelsesdisciplin, hvor udøveren vælger andre veje end de, der er lagt op til arkitektonisk eller kulturelt. Du vælger din egen vej gennem det naturlige eller urbane rum. Du løber langs en sti, du selv har lagt, og overkommer de hindringer så hurtigt og effektivt som muligt. Du har fokus på en kontrolleret udførelse af dine bevægelser og det flow, der ligger i kombinationen af flere bevægelser.

Til parkour har vi diverse forhindringer, ramper og stativer samt et stort spring floor til rigtigt at få gang i bevægelsen!

Åbningstider

Onsdag 18:00 – 21:00

Fredag 17:00 – 20:00

Søndag 12:00 – 15:00

Medlemmer har adgang til ekstraordinære åbningstider, når frivillige jævnligt holder åbent andre dage. Tjek de aktuelle åbningstider på Holsteblocs Facebook-side.

Priser

Dagsbillet: 50 kr.
Leje af sko: 20 kr. (10 kr. for medlemmer)

Holstebloc har tre former for medlemskab:

Medlemskab 1 måned: 150 kr.
Medlemskab 3 måneder: 400 kr.
Medlemskab 1 år: 1200 kr.

Børn og unge

Vi har parkourhold for børn og unge mellem 10-16 år.

Hold øje med Holsteblocs Facebook-side for tilmelding og holdstart.

Udlejning af hallen

Vil du og dine venner, din forening, virksomhed eller fælleskab afprøve bouldering, kan du gøre det til følgende priser:

  • 2 timers klatring med 1 instruktør: 2000 kr. (op til 25 deltagere)
  • 2 timers klatring med 2 instruktører: 2500 kr.

OBS: Hvis aftalen ligger før kl. 16.00 tillægges gebyr på 500 kr.

Kontakt os

Skriv til os på Facebook eller på holstebloc@gmail.com

Har du lyst til at være med i vores fælleskab af frivillige, glæder vi os til at høre fra dig!

Facebook