fbpx

Skatemiljø for alle i Holstebro

Hal 19 er en alsidig forening og skatehal med mange muligheder. Hallen er åben for både skateboards, løbehjul, rulleskøjter og BMX.

Lån udstyr gratis

Det er nemt og fleksibelt at bruge Hal 19’s faciliteter, og du kan låne hjelm og udstyr gratis.

Tryghed og fællesskab

Skatehallen har faste ”Åben Hal” tidspunkter, hvor der er en vagt til stede, så du trygt kan skate og løbe på løbehjul m.m.

Af og til arrangerer Hal 19 også særlige events og workshops med professionelle instruktører. Vi offentliggør datoerne løbende.

Hal 19 vægter det sociale fællesskab højt, og inviterer derfor også til mere sæsonbetingede events fx i forbindelse med fastelavn og jul m.v.

Kig forbi os

Du er velkommen til at kigge forbi og se, om Hal 19 er noget for dig. Første gang du besøger hallen er det gratis hvis du scanner og opretter dig på den QR-kode du finder i hallen. På den måde kan du helt uforpligtende kan komme og være med, inden du beslutter dig for eventuelt at blive medlem.

Læs mere om priser og medlemskaber nedenfor.

Faciliteter i topklasse

Hal 19 arbejder kontinuerligt på at sikre de mest optimale rammer for vores medlemmer og har derfor gennemført en omfattende renovering i sommeren 2020 af hele hallen, takket være støtte fra Gadeidræt, Vestjysk Bank, Færch Fonden og Holstebro kommune.

Historien om Hal 19

Hal 19 er født af Subhuset, der i sin tid startede på Nørre Boulevard. Her voksede et ønske om et skatermiljø for alle i Holstebro. Den første rampe blev bygget udenfor på Nørre Boulevard, men blev taget af stormen Egon.

Siden har unge og voksne skatere kæmpet hårdt for en ny skatehal. Holstebro Kommune overtog Slagteriet i 2015, hvorefter Morten & Jens var de første til at se potentiale i stedet. De stiftede foreningen Kulturdivisionen, og med hjælp fra Kulturdivisionen flyttede Subhuset ind på Slagteriet.

I maj 2016 blev de første ramper bygget, og skaterhallen Hal 19 blev til. Skatehallen blev indviet til Subfestival 2016 i en af de gamle haller – nemlig hal 19 fra det gamle slagteri, som i dag også danner rammerne for skatehallen – heraf kommer også navnet. Året efter løsrev Hal 19 sig fra Subhuset, og foreningen under samme navn blev stiftet i februar 2017.

Bliv medlem

Du får mange fordele ved at blive medlem i Hal 19. Først og fremmest kan du spare penge på entréprisen, men du kan også springe kø og registrering over, fordi du blot skal vise dit medlemskort.

Du kan tegne dit medlemskab via knappen nedenfor.

OBS! Du kan søge om Fritidspas hos Hal 19. Fritidspas er et tilbud fra Holstebro Kommune til unge, der har svært ved at komme i gang med et fritidstilbud. Læs mere her.

Bliv medlem

Åbningstider

Du kan se åbningstider og eventuelle ændringer på Hal 19’s facebookside.

Priser

Entré: 35 kr.
Entré for medlemmer: Gratis

Lej Hal 19

Kunne du tænke dig at leje Hal 19 til private arrangementer eller til fx børnefødselsdage, så læs mere her om hvordan du gør det: Lej Hal 19 til dit arrangement

Kontakt os

hal19holstebro@gmail.com
Forperson Alberte Kloster

Facebook

Instagram