fbpx

Godt brød, lækre kager og caféretter

Besøgende kan fra primo juni 2024 købe brød, kager, caféretter, kaffe, te og kolde drikke og nyde dem i caféens spiseområde. Man kan også vælge at handle ved disken i caféen og tage varerne med hjem.

Bag caféen står Kirsten og Rehné Bank, der er kendt for deres gode håndværk og høje kvalitet, og det gennemsyrer også konceptet i Bank’s Mikrobageri & Café i Slagteriet.

Åbningstider

Bliver offentliggjort inden længe.

Madaktør og leverandør

Caféen bliver Slagteriets foretrukne madleverandør til små og store kultur- og erhvervsarrangementer i huset, og kunder vil ligeledes blive opfordret til at vælge Bank’s som leverandør.

”Vi har en kæmpe interesse i at Bank’s Mikrobageri & Café bliver en succes, og vi vil gerne via det høje aktivitetsniveau i huset understøtte en økonomisk bæredygtig forretning for Kirsten og Rehné”, udtaler Pia Stræde Palmelund, direktør i Slagteriet. ”Vi kalder vores faste brugere og lejere for aktører, og det er derfor bevidst at vi bruger betegnelsen madaktør og ikke forpagter”, fortsætter hun. ”Bank’s er dog en selvstændig virksomhed der på forpagterlignende vilkår har lejet sig ind i vores bygning”, tilføjer hun. Caféen bliver dermed en del af det stærke aktørfællesskab i Slagteriet.

Kontakt

Rehné Bank
31 14 30 66
rehnebank@me.com

Kirsten og Rehné Bank foran køkkenet i Bank’s Mikrobageri & Café

Foto: Paul Erik Fabricius

Læs artikel om Bank's i Dagbladet Holstebro-Struer