fbpx

Virtual Reality på Slagteriet

Den 3. og 4. august kl. 10-14

Oplev Slagteriet i Virtual Reality

Kom og oplev Slagteriet og vores forskellige aktører i nye sammenhænge og situationer – iført VR-briller. Se et glimt fra vores VR udgave nedenfor.

Aktiviteten er en del af slagteriets sommeraktiviteter for børn og unge d. 3-4 august. Den virtuelle verden er åben fra 10-14 og er gratis.

Det Virtuelle Slagteri er en prototype på et nyt projekt der har til formål at aktivere børn og unge i, hvad Slagteriet i fremtiden kan lægge rammer til.
Gennem VR kan du opleve Slagteriet på nye måder og se nye virkeligheder – før de findes.

 

Det virtuelle Slagteri – computerspil & prototype!

Er du blevet nysgerrig på vores virtuelle verden kan du i computerspillet Det virtuelle Slagteri  opleve slagteriet som var det Fortnite. Med udgangspunkt i Slagteriets kulturliv, fysiske rammer og ikoniske arkitektur, har vi genskabt det i en virtuel formidlingsplatform, der kan opleves, som var det et computerspil. Du kan derfor gå på opdagelse og besøge alle vores aktører, se videoer fra vores YouTube-kanal, spil sjove spil eller aktivér din fantasi.

Praktisk

Det Virtuelle Slagteri kan prøves som en del af sommeraktiviteterne for børn og unge onsdag-torsdag den 3.-4. august på Slagteriet.

Tidspunkt: 10.00-14.00

Det er gratis. Bare mød op.