fbpx

Byg dit eget vikingeskib med Den Grønne Rute

Slip kreativiteten løs og vær med til at forvandle Den Grønne Rutes legeskib ”Njords Skib” til seje papirskibe

Tid

Lørdag 15/6 kl. 12:00-15:00

Sted

Slagtertorvet
Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

Gratis
Bare kig forbi

Vil du være med til at sætte fest og farver på Holstebros byjubilæum i 2024? Tøv ikke! Slip kreativiteten løs og vær med til at forvandle Den Grønne Rutes legeskib ”Njords Skib” til seje papirskibe og få dit skib udstillet på Holstebro Bibliotek i efterårsferien. Så grib papir og saks og vær med til at lave de fedeste papirskibe til Streetfood Festival.

Den Grønne Rute ønsker at tage del i fejringen af Holstebros 750 års byjubilæum, og samtidig markere en ny milepæl i opførelsen af ruten i bydelen Nørreland. Til sommer vil to ud af fire nye byrum stå færdigbygget. Det skal ikke gå ubemærket hen, og vi vil gerne fejre det sammen med Holstebros mindste beboere. Nemlig børnene.

Fra slut august til midt september tager Njords Skib på workshops “togt” rundt til udvalgte steder i Holstebro. Sammen med Holstebros børn skal vi nemlig bygge 750 papirskibe, der alle til slut vil indgå i en storslået udstilling på Holstebro Bibliotek. Udstillingen åbner lørdag den 5. oktober og fejres med en åben fernisering fra kl. 10-14. Her har børnene mulighed for at se deres eget skib indgå i en større sammenhæng, og få en souvenir med hjem som minde og tak. Ferniseringsarrangementet ligger hen mod slutningen af jubilæumsåret, og udstillingen vil derfor også være med til at minde bibliotekets besøgende om jubilæumsåret der gik.

 

TAK TIL

Holstebro Kommunes Byjubilæumspulje har muliggjort denne aktivitet gennem støtten til Den Grønne Rutes ’pop-up workshops’, der arrangeres i samarbejde med Dansk Talent Akademi og Holstebro Bibliotek. Selve papirskibet er designet af Kunst og Design elever fra Dansk Talent Akademi, og tager form efter det legeskib der er blevet opført på Den Grønne Rutes første færdigbyggede byrum “Njords Torv”.

GODT AT VIDE
Skibene vil blive brugt som en del af Den Grønne Rutes fejring af Holstebros 750 jubilæum i 2024. Du kan opleve skibene flere gange i løbet af året og se dit skib blive udstillet på Holstebro Bibliotek i efterårsferien.

VIDSTE DU?
Legeskibet Njords Skib er opkaldt efter en nordisk gud ved navn “Njord”, der elsker at handle og sejle på havet.

Den Grønne Rute på Facebook