fbpx

Thomas Buttenschøn

Gratis koncert med Thomas Buttenschøn i forbindelse med Holstebro Streetfood Festival.

Tid

Lørdag 17/6 kl. 20.30-22.00

Sted

Slagteriet, Struervej 32, Holstebro

Pris

Gratis
Bare mød op

Buttenschøn og dem, du ved nok

Thomas Buttenschøn er snart aktuel med sit 12. studiealbum og drager i den forbindelse landet rundt, bevæbnet med guitar, klaver og et arsenal af gode historier. Det nye album, “Sange om dem, du ved nok”, kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer, og koncerterne krydres med sjove, underfundige anekdoter om de mennesker, som sangene er inspireret af.

“Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor behovet for navlepilleri ikke er så højaktuelt, som det tidligere har været. De her sange handler om nogle af de mennesker, der har gjort et særlig indtryk på mig. Det er mennesker, der har ændret min opfattelse af, hvad livet handler om”, fortæller Thomas Buttenschøn.

Den 37-årige sanger, musiker og sangskriver er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har ordet i sin magt, både når han taler, og når han synger. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Siden 2006, da hans musikalske rejse for alvor begyndte, har Thomas Buttenschøn haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere vist en sjælden evne til at blive ved med at overraske, blandt andet da han i 2020 sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”.

Nu er Thomas Buttenschøn karakteristiske stemme atter klar til at tage publikum med på en stemningsfuld rejse, hvor det er helt okay at både grine og græde. Turnéen løber af stablen fra midten af januar til begyndelsen af maj.

Oplev samme weekend også Rasmus Nøhr Trio fredag d. 16. juni kl. 20.30-22.00 og Fætters torsdag d. 15. juni kl. 20.30-22.00.

Thomas Buttenschøn

Koncerten afholdes i forbindelse med Holstebro Streetfood Festival. Læs mere om hvad der ellers sker her:

15-18/6: Holstebro Streetfood Festival