Subhuset X Suþoetry

Den 15. juni kl.18.00

Velkommen til Suþoetry.

Et nyt koncept fra Subhuset, hvis formål er at give Holstebros unge poeter, en platform til at dele deres tanker, oplevelser og ord med omverdenen.

Vi hylder de kreative tanker og inviterer dig derfor ind i huset til en ny side af Subhuset. Vi brygger intimitet og nærvær mellem aftenens linjer og byder velkommen til 6 unge poeter fra Holstebro og omegn.

Poeterne vil blive præsenteret på aftenen, billetpris vil være sølle 10 kroner og baren har priser der matcher. Vi glæder os til at se dig til en aften i poesiens navn, med ord, tanker, følelser og øl på fad!

Pris

Entré: 15 kr. (inkl. billetgebyr)

-15% for Sub- og Suber-medlem

Gratis for Suberduber-medlem

 

Praktisk info

Dørene åbner kl. 18.00
Dørene lukker kl. 22.00

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere