Subhuset X Silvia + MAS

Den 22. maj kl. 20.00

SUBHUSET X SILVIA + MAS

Pris

Entré: 40kr. + billetgebyr

-15% for Sub- og Suber-medlem

Gratis for Suberduber-medlem

 

Praktisk info

Dørene åbner kl. 19.00
Arrangementet er 16+
Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
Medbragt alkohol er ikke tilladt

Subhuset præsenterer Silvia

Silvia er lyden af følelser som kærlighed og tvivl samt ungdommens nutidige og moderne underbevidsthed. Med sin amerikanskinspirerede elektroniske lyd, formår Silvia at sammenbinde en gennembrydende ny lyd på den danske musikscene.

Bag kunstnernavnet ”Silvia” befinder sig en 22-årig ung kvinde, som i mange år har skrevet sange og eksperimenteret med musikken ved siden af sit studie på universitetet. Silvia var 19 år da hun flyttede til København, og i sin musik afspejles den unge kvinde, som er undervejs med at finde sin plads i storbyen og alle de oplevelser der hører med.

 

Silvias debutsingle ”Forsvinder” har ligget i rotation på ”P3”, hvor sangen er blevet rost for sine catchy melodier. I december 2020 udgav Silvia sin debut-EP ”Rejsen”, hvor alle sange er produceret af DØVTØRE og hvor Silvia selv stod for størstedelen af sangskrivningen, hvorfor teksterne oftest tager udgangspunkt i personlige oplevelser og følelser. I øjeblikket arbejder Silvia på sit næste projekt med diverse dygtige og talentfulde producere.