Subhuset x Red Warszawa

30. oktober

Red Warszawa er et quiz-band…

Der er dog kun et spørgsmål: “hvor mange typer herpez har red Warszawa”. Svaret er: “dem alle”.

Red Warszawa er lavet af læder, Red Warszawa’s instrumenter er lavet af læder, Red Warszawa’s øvelokale er lavet af læder.

Denne hellige 3-enighed er også smurt ind i olie… og ikke bare én slags olie, nej tre slags olier: helikopterolie, massageolie og amerikansk olie.

Det hele er suppleret med nitter og kæder… især kæder.

Red Warszawa er et meget dominant rockband. De dominerer især hinanden, men også fans og grise. Når de ikke binder hinanden fast i læderlokalet (den faste næve), laver de ud-af-huset-opgaver og folk kommer fra nær og fjern for at blive læderdomineret og spændt fast.

Dette efterår har læderklubben 12 læderworkshops fordelt dominant på landkortet, som også er af læder. Der vil blive gnedet, presset og posseret i udfordrende stillinger.

Så hvis du også er lavet af læder, så kom og få et par nitter sat fast, kom og bliv spændt fast af kæder og bliv døbt i olie. Tre slags…

Kom og bliv domineret.

Pris

Alle – 75 kr.

Sub- og Suber-medlemmer – 63,75 kr.

Suberduber-medlemmer – Gratis.

Praktisk info

Dørene åbner kl. 19.00.

Du skal være fyldt 18 for at købe alkohol i baren.

Medbragt alkohol er ikke tilladt.

Mere info

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere