fbpx

Subhuset x Melodi Ghazal & Aperly High

Den 11. februar kl. 19.00

Subhuset præsenterer Melodi Ghazal og Aperly High! De to bands fyrer op under Subhuset den 11. februar!
Det bliver mega sprødt – så tag en ven under armen og sving forbi til en forrygende aften!
Tid

Lørdag den 11. feb 2023 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00).

Sted

Subhuset på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro

Pris

45 kr. inkl. gebyr

(-15% for Sub- og Suber-medlem – Gratis for Suberduber-medlem)

// Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
// Medbragt alkohol er ikke tilladt

Melodi Ghazal er en iransk, København-baseret komponist, producer og sanger som laver udkants-pop fra diasporaen i et musikalsk univers hvor forskellige sprog og referencer flyder sammen og skaber nye sammenhænge.
Kunstneren bag projektet hedder Melodi Soltani i sit danske pas og Ghazal Soltani i sit iranske.
En slags identitetsforskydning, som afspejles både sonisk og lyrisk i det eventyrlige pop-univers; Melodi omfavner flertydigheder og tilhørsforholdet til flere – og samtidig ingen – steder.
I musikken er hun fri og skaber sin egen ø, som undviger eksisterende kategorier og idéer om grænser – i musikken behøver hun ikke at vælge side. Med sange der sætter sig i hjerte og i hofter, på engelsk og på persisk, positionerer Melodi Ghazal sig et unikt sted mellem Britney Spears, Rosalia og hendes nedarvede iranske daf-tromme.
Melodi Ghazals seneste single ”Motivational Quote” blev udgivet med en smuk musikvideo som havde premiere i mellemøstens største digitale musikmagasin, Scenenoise. Med sangen er der skabt høje forventninger til Melodi Ghazals debut-EP, der lander i foråret 2023. Hun udtaler selv at “det er det mest ambitiøse jeg har lavet og udfolder på en måde den musikalske verden jeg selv mangler derude”.
Aperly High er producer og sanger Alber Aagaard Hertz, som skaber alternativ pop, som er lige så fuld af længsel og hyldest af det yderste af følelsesspektret, som det er melodiske hooks. På scenen har han Peter Bruhn på guitar og Mikkel Fink på trommer.
Aperly Highs musik er både tematisk og melodisk forelsket i ungdomsårene – sådan som følelser føles, når de mærkes for første gang, og måden tiden trækker sig sammen og udvides for at rumme den. Første kærlighed, første hjertesorg. Det er for teenagere ikke at føle sig alene, og for voksne at huske, hvad følelser handler om.
Hans musik kan føles som en futuristisk blanding af Blink-182 og Charli XCX, der bevæger sig ind og ud af referencer, stilarter og soniske rum, hvor pop-punkens melodiske tendenser blandes sammen med avantgarde elektronisk sans for leg med rytme og tekstur.