fbpx

Subhuset X Manila

Den 26. juni kl. 20.00

SUBHUSET X MANILA

Pris
  • Entré: 25kr. + billetgebyr
  • -15% for Sub- og Suber-medlem
  • Gratis for Suberduber-medlem

 

 • Entré billetten kan byttes til en drinksbillet under arrangementet

 

Praktisk info
 • Dørene åbner kl. 19.00
 • Arrangementet er 16+
 • Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
 • Medbragt alkohol er ikke tilladt

 

Covid-19
 • På grund af Covid restriktionerne kan billetterne IKKE købes i døren
 • Gæster skal kunne fremvise gyldigt coronapas

 

Subhuset præsenterer: MANILA

Med support: AT EASE

Subhuset præsenterer: MANILA

Hvordan sætter man sætter man ord på sine længsler uden at deprimere sine lyttere? MANILA gør det med deres fusion af pop og mørk electronica, hvis dansevenlige vellyd forenes med en eftertænksom menneskelighed, og placerer gruppen i spændingsfeltet mellem udadvendt pop og introvert melankoli.

Gruppens seneste EP ‘LLC’ er resultatet af gruppens stærke, mangeårige fællesskab som både venner og musikere, der på trods af individuelle forskelligheder mødes under håbefuld lyrik og rytmisk symbiose.

Denne blanding af sammenspillet fælleskab, musikalsk diversitet og en inderlig vokals dybde, gør MANILAs live-optrædener til en unik, underholdende og uforglemmelig oplevelse.

MANILA er opskriften på fælleskab, inderlighed, bevægelse og åbenhjertighed, som kan sagtens kan gå hen og blive lyden af dit næste breakup eller minde dig om den dag I dansede til solen stod op.

Subhuset præsenterer: AT EASE.

Gruppen AT EASE består af 5 unge mænd i 20’erne, som skaber et univers af moderne R&B og neo-soul, med sange som indeholder stramme grooves, fængende melodier samt berusende atmosfære. Deres tekstunivers er en fortolkning af nutidens hjertesorger, længsler og opture på et introspektivt niveau med indre konflikter og oplevelser.

Gruppen har siden 2018 udviklet deres lyd, med inspiration fra kunstnere som Phlake og The Weeknd. Gruppen har siden 2018 spillet på diverse upcoming scener, som opvarmningsband for forskellige kunstnere, men er siden 2020 begyndt at spille koncerter som hovednavn. Dette har medført en skærpelse af gruppens fokus, som under lock-down satte sig for at bevæge sig ud af vækstlaget og ind i musikbranchen. De har derfor med tæt samarbejde med mentorer rundt om i Danmark, sat sig for at skabe en inspirerende og nymoden R&B-lyd med fokus på et nærværende og farverigt sceneshow.

AT EASE er nu, mere end nogensinde, klar til at levere en koncert/optræden, som for første gang afspejler de 5 unge mænds sande identiteter.

“At Ease var veloplagte og skabte god stemning[…]. Deres velspillede Anderson.paak lignende Soul/R’n’b gjorde sig godt i den sene eftermiddagssol. Forsangeren er en god performer.” -Jacob Kromann-Gallop (Projektleder hos Jelling musikfestival). 2020