Subhuset x Joyce + Speciel Guest: Zar Paulo

18. september kl. 19.00

Det seneste års tid har været et vildt et af slagsen for det unge band, Joyce.

I januar udgav de singlen ’Djævlen’, som blev ’Ugens Uundgåelige’ på P3 og kom i top-rotation på både P3 og P6 Beat. De var en del af VEGA’s Udvalgte, spillede for et udsolgt Stengade, fyldte Loppen i København til randen og var booket til flere – nu desværre aflyste – toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival, Musik I Lejet, og Smukfest.

Joyce er lige nu aktuelle med den energiske titelsang til deres kommende album ’Formskifter’, der bliver spillet flittigt på både P3 og P6 Beat og har fået store highfives med på vejen af bl.a. radioværter Pelle Peter og Carsten Holm – sidstnævnte skriver bl.a. på sin Facebook:

”Dette band, har med deres tre udgivede sange, taget fuglen komplet på mig. ‘Formskifter’ er et nummer, der er så godt skrevet – lyrisk og musikalsk. Tag det i ørene – måske tre gange – og så har du knækket den kode. Dette nummer får mig til at dufte savsmulden – koncerter, venskabet, fælleskabet!”

Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har haft spot på det eksplosive punk-poppede band, der skal opleves live. I starten af året åbnede de showet til årets ‘GAFFA Prisen’, hvor de optrådte med ‘Djævlen’.

Joyce var tidligere på året på deres første mini-tour, som resulterede med 4 og 5-stjernede anmeldelser:

”Husk at se dem, mens du stadig kan opleve dem på de små scener – næste år er det sikkert for sent.”
5 stjerner, GAFFA.

”Mens scenelampernes hvide lys blinkede vildt, og et begejstret publikum skreg med på ’Djævlen’, var det svært ikke at se frem til lignende udskejelser foran Rising-scenen til juni.”
4 stjerner, Soundvenue.

På scenen er Joyce en energiudladning uden lige, hvilket også har været en central del i bandets udvikling og udtryk.

Kom og oplev dem på Subhuset 18. september 2020 – det må du ikke gå glip af!

Pris

Alle – 75 kr.

Sub- og Suber-medlemmer – 63,75 kr.

Suberduber-medlemmer – Gratis.

Praktisk info

Dørene åbner kl. 19.00.

Du skal være fyldt 18 for at købe alkohol i baren.

Medbragt alkohol er ikke tilladt.

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere

Find os på Slagteriet

En række foreninger og andre aktører har base på Slagteriet.