fbpx

Aflyst – Subhuset X Elba

Den 30. oktober kl. 19.00

SUBHUSET X ELBA

Læs meget mere nedenfor

Pris

Entré: 100kr
Sub- og Suber-medlem: -15% for
Suberduber-medlem: Gratis

Praktisk info

// Dørene åbner kl. 19.00
// Arrangementet er 16+
// Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
// Medbragt alkohol er ikke tilladt

Subhuset siger velkommen tilbage til ELBA

Siden ELBA sidst spillede Subhuset til skyerne, er der sket meget!
Popprinsessen er på vej til at blive en dansk popdronning og vender derfor endnu vildere tilbage i Subhuset!
ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.
ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende – og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn.

Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum – ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt – lige fra sangskrivning og produktion til mix og master – og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festival som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride.
Den nyligt udgivne single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’.
ELBA arbejder i øjeblikket på hendes næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.