fbpx

Subhuset X Baseløs

Den 27. august kl. 20.00

Baseløs er lyden af et pop-excentrisk indie-pop-band, når det er bedst. Med ’Helt til København’ har Baseløs for alvor vist deres potentiale.

Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som giver associationer til det tidlige Alphabeat eller nye danske indie bands som Barselona.

Bag navnet, Baseløs, finder man 5 musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi.

Baseløs har ved deres tre første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på Baseløs i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2022 udgav Baseløs ’En Måneds Tid’, som blev udgivet efter en mindre danmarksturné, hvor GAFFA kvitterede med 4 stjerner for deres show på Radar, Aarhus.

Pris

65 kr. inkl. gebyr
– 15% for Sub- og Subermedlemmer
Gratis for SuberDuber-medlemmer

Tid

Dørene åbner kl. 19.00, koncert kl. 20.00

Sted

Subhuset på Slagteriet, Struervej 32, 7500 Holstebro