fbpx

Street Market – Jule Edition

Den 21. november Kl. 11.00-16.00

Kom og opleve et fantastisk line-up af  privat, up-coming designere og virksomheder inden for kunsthåndværk, design og fødevare til vores julemarked.

Pris

Entré:

  • Voksne: 20 kr.
  • Børn og unge under 10 år: Gratis
Praktisk

Markedet er åbent fra kl. 11.00-16.00

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer

 

 

 

Street Market

Sæt kryds i kalenderen!
Slagteriets street market er en platform som introducerer vestjyden for de bedste produkter indenfor design, kunsthåndværk og fødevarer produceret af professionelle, up-coming såvel som private virksomheder.
Markedet er kurateret så der sikres en høj kvalitet og et bredt udvalg.

Konceptet ‘Street Market’ har gennem de sidste 3 år har været afviklet af foreningen Kulturdivisionen. Pr. 1. januar fusionerede Kulturdivisionen med Slagteriet, men selvom markedet har fået ny afsender, er det stadig de samme velkendte ansigter og frivillige der står bag vores koncept street market.

 

Praktisk info

Info om billetter

Det er muligt at købe billet online til mange af vores arrangementer. Der kan også være arrangementer, hvor du køber billetten i døren.

Læs mere

Gavekort

Glæd andre med et gavekort til gode oplevelser i Slagteriet. Modtageren kan indløse det til arrangementer på Slagteriet i tre år fra købsdato.

Læs mere

Studierabat

Der er gode muligheder for at få studierabat til mange af arrangementerne på Slagteriet. Det vil fremgå, når du køber billet, hvis vi tilbyder denne mulighed.

Læs mere

Handicap

Ledsagere til gæster med handicap kan få gratis adgang til Slagteriets arrangementer ved fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Læs mere