fbpx

Street Food Festival 2021

Den 5. - 8. august 2021

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Holstebro Events, Slagteriet og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival ved Slagteriet på Struervej i hjertet af midtbyen.

Læs meget mere nedenfor.

Åbningstider

Torsdag kl. 14-20
Fredag-Søndag kl. 11-20

Pris

Gratis

Corona

Vi overholder myndighedernes retningslinjer.

Husk derfor; Sprit af og hold afstand.

Street Food Festival

En oase i midtbyen

Vi omdanner Slagteriet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.
Du kan spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.

Covid 19

Vi er i tæt kontakt med myndighederne, i forhold til at kunne afholde festivalen forsvarligt.

Det betyder at du som gæst vil opleve forskellige tiltag, som f.eks. afstandsmarkeringer og beholdere med afspritning.

Vi er meget opmærksomme på at skabe trygge og sikre festivaler for jer gæster.

 

Foto af Arne Overgaard Mikkelsen

Vi glæder os til at se jer!

Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.
Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.