Songwriters in a box – Liva Mo X La Oh

20. maj kl. 19.00

Holstebro Musikskole præsenterer i samarbejde med SUBHUSET – “Songwriters in a Box”

Pris

Entré: 40 kr. + billetgebyr

 

Praktisk info

// Dørene åbner kl. 19.00
// Arrangementet starter kl. 20.00
// Arrangementet er 16+
// Man skal være 18 for at købe alkohol i baren
// Medbragt alkohol er ikke tilladt

Vær opmærksom på at der er begrænset plads grundet Covid-19

Liva Mo

Liva Mo er sanger og sangskriver, og udgav i oktober 2020 sit debutalbum CURA.
Forud for albummet udgav hun førstesinglen “Grief” der satte tonen for det fulde album:
“Liva Mo’s debut is both powerful, emotional and sensitive”
– Girls Are Awesome.
“Den lyse og lette vokal er omdrejningspunktet, helt fremme i lyden, i al sin sårbarhed, der lækkert leger tonerne frem og indfanger dig i øjeblikket. Det er intenst, ægte og kræver en tilstedeværelse”.
– Spildansk.
“Det store fokus på vokalen gør fortællingen nærværende og levende, og det forstærkes af Liva Mos utrolig smukke stemme, der oser af både personlighed, inderlighed og fremragende kontrol. En stemme, der med sin lyse, luftige klang og tremolovibrato står i skarp kontrast til det dystre univers, hun beskriver. Den nærmest hvisker ”Nordic Noir” i øret og leder tankerne hen på den norske sanger Susanne Sundfør samt danske Fallulah.”
-GAFFA
“Piano-based melodies echoing Agnes Obel, as well as those wrapped around a guitar core, enfold Liva Mo’s voice caringly. The melodies on “CURA” are slightly mysterious, a tad melancholic, but most of all they are galvanic. You can come back to a song which seems to be straightforward in a way it’s built, but each time you fall deeper and deeper into it.”
– GoodBecauseDanish

La Oh

“La oh” er en upcoming musik duo, som med en blanding af de organiske håndspillede og elektroniske elementer, forsøger at skabe deres egen fortolkning på nutidens indie pop.
“For os handler det om at skabe et univers som afspejler de erfaringer, følelser og udfordringer vi selv oplever. Dermed inviterer vi lytteren ind i et rum hvor de kan relatere og finde en form for forløsning og tryghed”
– La oh
Et samarbejde i 2019 blev startskuddet for duoen Christina Gramstrup og Mads Kronborg, og startede en process med at skrive og producere musikken der senere skulle blive til “La oh”.
Selvom de kommer fra to kontrastfyldte baggrunde, fra storbyen i Kina til den lille landsby uden for Vejle, har de to venner bygget bro og skabt et fælles fristed hvor selv de mindste problemer og glæder kan blive vendt. Et fristed hvor musikken blev et redskab til at bearbejde de udfordringer de hver især har kæmpet med gennem deres stadig unge liv.
Med catchy vokal hooks, et drømmende guitar og synth univers, båret af pulserende bas, forsøger “La oh” med hjælp af deres nærværende og naive tekster derfor at bryde tabuer som homoseksualitet, mentalt helbred, forlist kærlighed og skabe et forløsende rum hvor alle er velkomne.
Med en kæmpe tilstedeværelse og kærlighed til musikken, og alt det den frembringer, er de nu klar til at indtage de danske musikscener.